Lansări muzicale

Țibulcă și Orlando s-au lansat în muzică. Au debutat în matinalul„Scularea” cu o melodie celebră de petrecere

Țibulcă și Orlando
Țibulcă și Orlando
Țibulcă și Orlando și-au pus talentul și imaginația la bătaie și au interpretat o melodie de petrecere celebră în cadrul matinalului „Scularea”.

Plecând de la ideea că tot mai multe melodii care s-au lansat sunt inspirate sau copiate din alte melodii mai vechi, Țibulcă și Orlando s-au gândit să scrie și ei câteva versuri. Mergând pe premisa „dacă alții pot, noi de ce nu am putea?”, Radu Țibulcă și Orlando, cei doi matinali extrem de haioși au reinterpretat o melodie celebră care este nelipsită de la petrecerile românilor. Mai în glumă, mai în serios, cei doi au anunțat în această dimineață că sunt dispuși să cânte chiar și la evenimente...

online, pe Zoom. 

Despre ce melodie este vorba și cum au reinterpretat-o cei doi, puteți asculta mai jos. 

Țibulcă și Orlando i-au făcut o dedicație muzicală lui Cosmin Cernat 

Și pentru că debutul a fost unul grandios, cei doi matinali au avut și o a doua interpretare muzicală, de această dată cu dedicație specială pentru Cosmin Cernat.

Prezentatorul emisiunii „Invitatul de 12” tocmai venise în studioul Radio Impuls pentru vorbi despre invitatul emisiei din duminica următoare.

„Am ascultat varianta doamnei Claudia Ionaș, după care am ascultat Vlăduța Lupău, am ascultat-o și pe bunica din Serbia care a cântat pentru prima dată și atunci ne-am gândit `băi, dar noi suntem mai proști? Nu facem și noi o melodie pe negativul ăsta?`”, au spus cei doi matinali înainte să-i cânte lui Cosmin Cernat.