DJ-ii Impuls

Radu Țibulcă

Radu Țibulcă se laudă cu titulara de cel mai tânăr realizator de matinal pe un post cu acoperire națională, făcând cunoștință cu radioul pentru prima dată în 2018. Radu a venit la Radio Impuls în toamna anului 2019 și a relatat ce înseamnă pentru el experiența Radio Impuls și care au fost cele mai funny momente la radio. 

Ce înseamnă experiența Radio Impuls pentru tine?

Disciplină! Consider că radio-ul, în genere, îl disciplinează foarte mult pe animator sau realizator. Mai ales atunci când vine vorba despre programul matinal. Trezitul atunci când afară încă-i noapte, căutarea coerenței la primele ore ale dimineții, încercarea de sintetizare a informațiilor altfel încât esențialul să pătrundă-n memoria ascultătorului, consider că toate aceste aspecte au contribuit decisiv la maturizarea mea!

Cum ai ajuns să lucrezi la Radio Impuls?

Formatul de pe YouTube al serialului „Moldovenii” avea să fie adaptat pentru tv la KanalD. Radio Impuls fiind parte a trustului Dogan, am primit oferta de a face matinalul și nu am stat pe gânduri, acceptând-o încă de la prima discuție.

De ce ai ales să faci radio și nu un alt domeniu?

Nu am ales să fac radio. Nu mi-am dorit niciodată asta și nici nu mă imaginăm făcând-o. Alții și-au dorit că eu să fac radio, văzând potențial în mine. I-am ascultat, doar ce era să fac? Și nu regret deloc, din contră, consider că a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.

Care au fost primele cuvinte spuse în direct?

„Bună dimineața!” - Asta fiindcă am avut privilegiul de a intra direct pe matinal, în urmă cu doi ani, pe când aveam doar 21 de ani, astfel devenind cel mai tânăr realizator de matinal, pe un post cu acoperire națională, din istoria radio-ului românesc. Și sunt foarte mândru de asta.

Cea mai amuzantă întâmplare petrecută în direct

Îmi este destul de greu de ales doar o gafă sau doar o întâmplare. Au fost multe...poate cea mai amuzantă a fost când am tradus pe post un film erotic, la 9 dimineața.

Mesajul lui Radu Țibulcă pentru ascultătorii Radio Impuls 

Să caște urechea și să își asculte impulsul! Și asta fiindcă informația este cea mai mare putere a omului modern, iar legat de impuls, sunt convins că nu vom ajunge să regretăm decât lucrurile pe care nu le-am făcut, nu pe cele făcute.