Stiri

Ţibulcă şi Orlando îți spun cum săruți în funcție de zodie

Ţibulcă şi Orlando
Ţibulcă şi Orlando [Sursa foto: Captură Facebook ]
Țibulcă și Orlando, prezentatorii emisiunii „Scularea!” îți spun cum săruți în funcție de semnul astral sub care te-ai născut.

Pentru nativii Scorpioni, sărutul este expresia umilă a dragostei. Ei preferă să-și alinte partenerii nu doar prin atingerea buzelor, ci și prin atingeri și mângâieri care să-i ducă pe aceștia în al nouălea cer. 

Săgetătorii sunt plini de surprize, trăsătură care se reflectă și în felul în care sărută. Le place să fure un sărut și profită de orice ocazie pentru a face acest lucru, iar partenerii lor nu se simt niciodată plictisiți în preajma lor. 

Capricornii spun printr-un sărut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor. De fiecare dată când partenerii lor se simt triști, deprimați, sărutul senzual al capricornilor se poate transforma într-un adevărat remediu. Sărutul acestor nativi este profund, intens și creează dependență. 

Arta sărutului este tratată cu o adevărată seriozitate de Vărsători,  care obișnuiesc să fie senzuali și intimi în momentul în care oferă acest gest de afecțiune. 

Peștii  își doresc să sărute perfect, romantic, intim și plini de afecțiune. 

Berbecii sunt cei mai senzuali și pasionali. 

Taurii preferă săruturile lente și romantice, motiv pentru care sunt adesea apreciați de jumătatea lor. Faptul că nu se grăbesc îi transformă în parteneri loiali care pun tot sufletul în relație și își doresc doar ce e mai bun pentru sufletul lor pereche. 

Nativii din Gemeni  sunt fericiții posesori ai unei tehnici de sărut care i-a transformat în adevărați maeștri. 

Racii  sunt în general persoane destul de afectuase, trăsătură care se reflectă în felul în care sărută. Pentru ei, acest gest este una dintre marile dovezi de iubire pe care le pot manifesta față de partner. 

Leii sunt senzuali, agresivi și extrem de pasionali atunci când își sărută partenerii 

Nativii din Fecioară adoră să dețină controlul și de aceea modul în care sărută este adesea timid. 

Balanțele sunt precaute și extrem de calculate. Dacă învață să renunțe la inhibiții și prejudecăți, se pot transforma în adevărate fiare ale sărutului.