Stiri

Ediție de excepție a matinalului „Scularea!”, de 1 decembrie

Radu Țibulcă, Marius Manole și Orlando Ivan
Radu Țibulcă, Marius Manole și Orlando Ivan [Sursa foto: arhiva ]
De ziua Națională a României, matinalii, Radu Țibulcă și Orlando Ivan, au petrecut tradițional românește alături de actorul Marius Manole.

Ziua Națională a României este acea zi din an în care cu toții ne simțim mai patrioți, iar dacă suntem departe de casă, parcă ne copleșește un dor și mai mare de locurile natale și de obiceiurile consacrate.
O zi cu o însemnătate atât de mare nu avea cum să treacă fără a sărbători cum se cuvine la Radio Impuls. De 1 decembrie v-am delectat cu muzică românească veche și nouă și chiar v-am dat ocazia să faceți voi playlist-ul. 

Marius Manole
Marius Manole[Sursa foto: arhiva ]

Matinalul „Scularea!” a fost unul cu adevărat special întrucât studio-ul a îmbrăcat haine de sărbătoare care să ne amintească tuturor de origini și nu doar atât. Alături de cei doi matinali, Țibulcă și Orlando, ne-a bucurat cu prezența actorul Marius Manole. Atât el cât și Orlando au avut plăcerea să poarte cu mândrie frumoasele bluze tip ie de la Iiana.ro.

Orlando Ivan
Orlando Ivan[Sursa foto: arhiva ]

Marius Manole, invitat la „Scularea!”, de Ziua Națională a României

Emisiunea a fost una de excepție, cei trei vorbind despre importanța faptului de a fi fericit și de a face lucrurile pentru tine ca persoană, despre eroi ai României, dar şi despre subiectul care ne apasă în ultima vreme: alegerile de pe 6 decembrie. Cei doi matinali au adus în discuție un mesaj pe care Marius Manole l-a scris pe rețelele de socializare în urmă cu o săptămână, iar ieri au simțit nevoia să dezbată mai mult acest subiect( vezi mesajul postat de Marius Manole aici).

Marius Manole
Marius Manole[Sursa foto: arhiva ]

„Important e să fii fericit. Că e o zi, că e un an, viața nu constă în cât trăiești și cât trăiești. Asta e constatarea mea la 42 de ani. Teatrul mi-a luat tot și mi-a dat tot. Nu știu dacă a meritat. La 25 de ani aș fi spus că dau orice ca să fiu un actor bun, un actor cunoscut și care să fie iubit de public. La 42 de ani aș da tot ca să fiu un om bun și să fiu iubit de alți oameni”, a declarat Marius Manole în cadrul matinalului Scularea! 

Radu Țibulcă
Radu Țibulcă[Sursa foto: arhiva ]

Şi bineînţeles că o sărbătoare naţională nu poate fi altfel decât cu muzică românească de toate genurile. Astfel, matinalii, alături de Marius Manole v-au distrat cu un mix de piese românești de toate tipurile.