Stiri mondene

Theo Rose, supărată că s-a născut! Ce îi reproșează artista mamei sale: „Vinovată pentru tot ce se întâmplă”

Theo Rose, supărată că mama ei a născut-o.
Theo Rose, supărată că s-a născut [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose, replici neașteptate la adresa mamei sale. Ce mesaj i-a transmis artista celei care i-a dat viață?!

Theo Rose nu se abţine atunci când are ceva de spus, însă o face în stilul său caracteristic. De când și-a asumat relația cu noul iubit, Anghel Damian, sunt foarte multe persoane care o judecă pentru acest lucru, așa că vedeta a răbufnit pe internet. 

Citeste si: Theo Rose, detalii neștiute despre începuturile carierei sale! Artista a fost victima bullying-ului: „Am fost deseori certată”

Theo Rose, supărată din cale afară: „ Prost e că eu m-am luat după tine și am vrut și eu să fac lucruri bune și au ieșit..."  

În urmă cu puțin timp, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a adresat câteva întrebări destul de acide pe InstaStories, pentru cea care i-a dat viață. Cântăreața le-a dezvăluit fanilor din mediul online despre faptul că inițial, mama ei nu ar fi vrut să o nască, însă apoi, s-a răzgândit, și a adus-o pe lume. Theo Rose le-a dat de înțeles internauților că singura vinovată pentru tot ce se întâmplă este cea care i-a dat viață. Se pare că vedeta își învinovățește mama pentru că a adus-o pe lume și pentru că a educat-o să fie un om bun.  

Theo Rose, supărată că mama ei a născut-o.
Theo Rose, supărată că s-a născut[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și se iubește cu actorul Anghel Damian. Primele declarații: „Alex știa de existența lui Anghel”

„Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi mamă care m-ai făcut și m-ai crescut... De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.  M-ai și crescut să fiu bună! Nici nu ai știut să mă crești. Auzi, m-ai crescut să fiu bună.. unde? Între oameni? Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta? Nu mai bine mă lăsai tu în cer? Nu mă mai chinuiam, stăteam cu Dumnezeu, cu îngerașii... cântam, dansam, pluteam pe norișori.. activități... Bine, te iubesc și te respect că tu tot mama mea ești. Știu că la bază a fost o intenție superbă. Tu ai vrut să faci un lucru bun pentru omenire. Prost e că eu m-am luat după tine și am vrut și eu să fac lucruri bune și au ieșit...", a spus Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, mesaj pentru cei care îi critică relația cu Anghel Damian

Theo Rose a uimit pe toată lumea după ce ea și iubitul ei, Alex Leonte, și-au spus adio. După despărțirea de nepoul lui Nea Marin și asumarea relației cu Anghel Damian, cânăreața a fost criticată dur de către fanii săi. Ulterior, artista a răbufnit și transmis un mesaj pentru cei care îi critică alegerile din viața sa. 

Theo Rose, supărată că mama ei a născut-o.
Theo Rose, supărată că s-a născut[Sursa foto: Instagram]

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu. Ce să zic? Ca să termin într-o notă pozitivă, am zis așa, ca să mai știu ce gândesc și eu că în rest, toată lumea zice ce gândește acum. E belea mare ce se întâmplă acum. Zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim. Că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot acolo, tot singuri ajungem. Nu a murit nimeni de la așa ceva, vă zic. O să fie bine”, a spus Theo Rose pe Instagram.