Stiri mondene

Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat despărțirea

Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat despărțirea
Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat despărțirea [Sursa foto: Instagram]
Alex Leonte a avut o primă reacție după ce Theo Rose a confirmat public despărțirea. Iată ce gest a făcut nepotul lui Nea Marin!

Despărțire surpriză în lumea showbiz-ului românesc! Timp de cinci ani, Theo Rose și Alex Leonte au trăit o frumoasă poveste de dragoste și toată lumea se aștepta la o oficializare a relației. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, a venit și confirmarea că relația dintre fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și nepotul celebrului Nea Marin este de domeniul trecutului. Cei doi și-au spus marele „adio”, iar acum cântăreața a fost surprinsă în brațele altui bărbat.

Astfel, vestea a explodat în mediul online cu imagini care o surprind în ipostaze tandre cu regizorul serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose.

Theo Rose formează un cuplu cu actorul Damian Anghel
Theo Rose formează un cuplu cu actorul Damian Anghel[Sursa foto: Cancan]

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose

Theo Rose a decis să clarfice situația, oferind declarații cu privire la povestea de dragoste dintre ea și Anghel Damian. În urma declarațiilor frumoasei cântărețe, fostul ei iubit a făcut un gest cu totul neașteptat pe rețelele sociale. Mai exact, nepotul lui Nea Marin a șters pozele cu Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leonte Alex (@leontealex30)

Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian

După ce în presă au apărut tot felul de zvonuri conform cărora Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, iată că artista a decis să confirme toate aceste zvonuri. Fosta concurentă de la „Bravo ai stil! Celebrities” a explicat că doar prietenii apropiați știau prin ce trece și că voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită. Mai mult, cântăreața a precizat și faptul că Alex Leonte știa de noua sa relație.

Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian
Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Actorul Anghel Damian, gest neașteptat după ce au apărut imaginile cu el și Theo Rose în timp ce se sărutau pe stradă

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit. (…) Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a explicat Theo Rose pe pagina sa de Instagram. 

Citește continuarea aici!