Stiri

Când va avea loc marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020

Bravo, ai Stil! Celebrities, marea finală
Bravo, ai Stil! Celebrities, marea finală [Sursa foto: arhivă]
Marea finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” se apropie cu pași repezi și concurentele sunt din ce în ce mai emoționate.

În această seară, șase semifinaliste se vor lupta să ajungă în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Deea Codrea, Theo Rose și Oana Radu debutează în această seară în săptămâna semifinalei și sunt pregătite de ultima sută de metri din concurs.

Citeste si: Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020. Surpriză uriașă la Kanal D: Cine este cea mai stilată femeie din România

Nu mai este mult și vom afla cine este cea mai stilată celebritate din România. Știm deja că lupta este destul de strânsă și toate cele șase concurente care au mai rămas în competiție luptă aprig pentru marele trofeu.

Liniile de votare s-au deschis și aveți ocazia să vă votați concurenta favorită cu indicativul personal prin sms la numărul de telefon 1206.

Marea finală a competiției de Stil va avea loc pe 19 decembrie într-o emisie care va dura patru ore. Semifinalistele Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Theo Rose și Oana Radu ve vor bate în ținute care mai de care mai stilate și mai interesante pentru a putea ajunge la inima publicului de acasă.

Bravo, ai Stil! Celebrities, marea finală
Bravo, ai Stil! Celebrities, marea finală[Sursa foto: arhivă]

Concurenta care va intra în posesia marelui premiu va pleca acasă cu 100.000

de lei.

Cum îți poți vota favorita la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Potrivit regulamentului oficial al emisiunii, se poate vota doar dacă te afli pe teritoriul României, prin intermediul rețelelor de telefonie Orange, Telekom, Vodafone și Digi Mobil.
Telespectatorii trebuie să transmită la numărul 1206 cu numele concurentei preferate.
Tarifele aplicabile sunt următoarele:- Vodafone, Telekom, Orange PostPay și Digi Mobil: 1,25 euro, TVA inclus;- Orange PrePay: 1,23 euro, TVA inclus; Tariful de vot nu se aplică automat, în întregime. La momentul transmiteriii votului se aplică tariful normal de SMS (0,06 euro, inclusiv TVA, în cazul Vodafone, Telekom, Orange PostPay și Digi Mobil și 0,04 euro, inclusiv TVA, în cazul Orange PrePay).