Stiri mondene

Theo Rose îşi pune silicoane? Iată ce a declarat artista

Theo Rose la medicul estetician, alături de mama sa
Theo Rose la medicul estetician, alături de mama sa [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose și-a indus fanii în eroare cu ultimul vlog pe care l-a postat pe contul ei de YouTube.

Concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a râs de multe ori pe seama bustului ei, dar chiar și așa, au fost unele momente în competiție când forma sa fizică a fost un plus.

Theo a cerut și sfatul unei vloggerițe celebre în ceea ce privește o posibilă operație cu implanturi mamare.

„Fa orice te face pe tine mai fericita! Daca o sa-ti dea un boost de incredere, 100% go for it! Daca te adori asa cum esti, don't! E foarte simplu, iar parerea celor din jur in legatura cu acest subiect nu ar trebui sa te intereseze.

Fiecare este liber sa faca ce doreste cu al sau corp, fara sa aiba datoria de a da vreo explicatie!”, i-a spus Sânziana Sooper. Însă artista în vârstă de 23 de ani nu a luat încă hotărârea de a face acest pas. În schimb, alta a fost supriza pentru cei care o urmăresc.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Nu Theo Rose s-a lăsat pe mâna medicului estetician, ci mama sa. Iată ce ajustări și-a făcut 

Glumeață din fire așa cum o știm, Theo a vrut să-și țină puțin fanii în suspans cu titlul vlogului. Însă marea surpriză era, de fapt, alta. Theo i-a făcut cadou mamei sale o intervenție estetică.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

„E vorba despre mama căreia în sfârșit îmi permit să-i fdac cadou o intervenție estetică. Nu vă gândiți la ceva greu de făcut sau ceva grav. Mama a fost toată viața ei o femeie frumoasă și este o femeie frumoasă. De câțiva ani de zile îmi tot spunea „mamă, ia-mi și mie un anti-cearcăn să-mi dau și eu la cearcăne, că uite, am cearcănele adânci și sunt mov la ochi. Și tot timpul mă orientam să caut care anti-cearcăn este cel mai bun ca să pot să-i cumpăr. Și acum în sfârșit o iau pe mama și o ducem la clinică să încercăm să-i facem ceva la cearcăne sau să încercăm să-i rectificăm un pic ridurile. După atâția ani de chin cu mine merită și ea cadoul acesta”, a spus Theo Rose.