Stiri mondene

Theo Rose, noi dezvăluiri despre nunta cu nepotul lui Nea Mărin: „Suntem deja o familie”

Theo Rose, noi dezvăluiri despre nunta cu nepotul lui Nea Mărin: „Suntem deja o familie”
Theo Rose a făcut dezvăluiri incendiare despre nunta ce urmează să aibă loc alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Ce spune artista despre marele eveniment?

De aproximativ patru ani, Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi îndrăgostiți locuiesc deja împreună și se înțeleg de minune. Frumoasa artistă le-a dezvăluit fanilor că partenerul ei de viață a ajutat-o foarte mult să treacă peste toate momentele dificile. Pe tot parcursul relației, fanii săi s-au întrebat când vor ajunge în fața altarului. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Theo Rose a vorbit deschis despre marele eveniment. Iubita lui Alex Leonte a mărturisit că deja formează o familie, iar evenimentul pe care toată lumea îl așteaptă ar fi doar o formalitate.

„E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau un pic mai departe de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie, ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose.

Pentru că Alex o aștepta în culisele emisiunii, moderatoarea TV nu a ratat ocazia și l-a invitat și pe nepotului lui Nea Mărin în platou, alături de Theo Rose. Îndrăgita artistă nu s-a sfiit să-și exprime sentimentele pentru Alex Leonte chiar în lumina reflectoarelor. Nu au stat prea mult pe gânduri și s-au sărutat în fața telespectatorilor. Ce copii frumoși și talentați o să faceți!”,  a spus Mirela Vaida.  

Jean de a Craiova, dedicație specială pentru Theo Rose și Alex Leonte

În continuare, Jean de la Craiova nu s-a mai putut abține și a decis să intre în platoul emisiunii pentru a le face o dedicație specială celor doi îndrăgostiți. Mai exact, cântărețul le-a cântat piesa „ Ia-ți mireasă ziua bună”.  „ Ia-ți mireasă ziua bună. Să se pupe mirii”, a spus Jean de la Craiova.