Stiri mondene

Bat clopote de nuntă pentru nepotul lui Nea Mărin și Theo Rose? Ce spune artista despre relația cu Alex

Theo Rose și iubitul ei, Alex
Theo Rose și iubitul ei, Alex [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a vorbit despe nunta cu Alex, nepotul lui Nea Mărin. Celebra artistă și-a uimit fanii în urma declarațiilor făcute!

În prezent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” are numai motive de bucurie, fiind una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului și se poate bucura de iubirea a mii de fani. De aproximativ patru ani, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune, iar fanii artistei s-au întrebat când vor face pasul cel mare, ei bine, în cadrul unui interviu, frumoasa vedetă a vorbit despre evenimentul cel mare din viața sa.

Potrivit spuselor sale, Theo Rose nu este pregătită să meargă în fața altarului. Mai mult, iubita lui Alex este de părere că un act nu o poate face mai fericită decât este în prezent.

Theo Rose și iubitul ei, Alex
Theo Rose și iubitul ei, Alex[Sursa foto: Instagram]

„Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună.

Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine.

De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose și iubitul ei, Alex
Theo Rose și iubitul ei, Alex[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, mai sinceră ca niciodată

Pe tot parcursul relației, Theo Rose și partenerul său de viață și-au trăit iubirea departe de ochii curioșilor, iar fanii vedetei nu au avut prea multe ocazii să-i vadă împreună. Din fericire, acest lucru s-a schimbat, invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune cei doi și-au deschis sufletul în fața telespectatorilor și au vorbit deschis despre povestea lor de iubire.

„M-am uitat după el și am zis <<bă, nu e rău nepotul ăsta>> Am văzut un băiat frumos, dansa pe ritm, avea părul mai lung, mi-a plăcut mie. Cum l-am văzut am simțit că <<m-a lovit trenul>>. După care s-a apropiat și am remarcat că are niște ochi extrordinari de frumoși! A știut să-mi fie alături peste toate păsurile”,  a spus Theo Rose.