Lansări muzicale

Theo Rose a lansat videoclipul piesei „Vreau Acasă”

Theo Rose
Theo Rose are parte de o nouă lansare muzicală! Îndrăgita artistă a lansat videoclipul piesei „Vreau Acasă”.

Theo Rose se află printre cele mai talentate și iubite artiste din showbiz-ul românesc. Cunoscuta artistă cucerește toate topurile muzicale atunci când lansează o piesă nouă. Mai mult, frumoasa cântăreață a dat lovitura cu câteva hit-uri, care au ocupat doar primele locuri în trendingul românesc. În ultimul timp, Theo Rose a făcut câteva colaborări neașteptate cu diferiți artiști din industria muzicală, care au avut un adevărat succes. Recent, artista le-a pregătit o surpriză fanilor. Mai exact, Theo Rose a lansat o piesă alături de What s UP, numită ”Vreau acasă”.

Theo Rose a izbucnit în plâns pe rețelele sociale

După lansarea piesei, fanii artistei au fost copleșiți de emoții. În urmă cu ceva timp, Theo Rose le-a mulțumit cu ochii în lacrimi fanilor, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram. „Eu plâng! Am citit comentariile și am izbucnit în plâns. Îmi pare rău pentru toți cei care sunt departe de copiii lor.”, a spus Theo Rose. 

theo-rose-45.jpg

„Sunt plecat de mulți ani de acasă. Deși au trecut mult timp de când alerg singur prin lume, mi-am amintit acum că nu sunt și n-am fost de fapt niciodată singur. Piesa asta mi-a amintit”/  Felicitări Teo!! Din fericire eu nu am fost despărțită de părinții mei, dar versurile și videoclipul arată exact realitatea dureroasă din această țară. Felicitări încă o data!,  sunt două dintre comentariile internauților.