Stiri mondene

Cum își stăpânește Theo Rose când urcă pe scenă: „Am emoții mari! Confund entuziasmul cu anxietatea”!

Theo Rose, despre cariera sa muzicală
Theo Rose, despre cariera sa muzicală [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose a vorbit despre cariera ei muzicală, dar și despre emoțiile care o copleșesc înainte de fiecare prestație. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Theo Rose este, la momentul actual, una dintre cele mai iubite, apreciate și urmărite artiste din România. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este admirată de o întreagă comunitate nu numai pentru talentul ei muzical, ci și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Frumoasa artistă nu ezită să dea cărțile pe față în orice context. Fie că este vorba despre părerile ei despre vedetele din showbiz sau despre viața sa personală, cântăreața nu stă pe gânduri și dă cele mai directe răspunsuri.

Theo Rose, despre cariera sa muzicală
Theo Rose, despre cariera sa muzicală[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu oferit recent, Theo Rose a vorbit despre cariera sa muzicală, dar și despre emoțiile care o copleșesc înainte de fiecare prestație. Conform spuselor sale, atunci când vine vorba de senzații, de multe ori confundă entuziasmul cu anxietatea. La un moment dat, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” reușise să treacă de emoții și să intre cu nerăbdare pe scenă, dar acum iar se confruntă cu această „problemă”.

Totodată, artista a ținut să precizeze că nu îi place să se prezinte la evenimente drept „surpriză”.

Citeste si: Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?!: „Am făcut scandal”

„Înainte de fiecare prestație, eu am emoții mari. A fost o perioadă când nu mai aveam emoții, când abia așteptam să intru pe scenă.

Eu cam confund senzațiile. Eu confund entuziasmul cu anxietatea pentru că se simt cam la fel. De fiecare dată îîmi e frică de imprevizibil. Mie nu îmi place să fiu surpriză la evenimente”, a mărturisit Theo Rose.

Theo Rose, despre cariera sa muzicală
Theo Rose, despre cariera sa muzicală[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose recunoaște că nu i s-a urcat faima la cap: „Nu am luat în serios vâlva din jurul meu”

În cadrul unui podcast, Theo Rose a vorbit despre celebritate, dar și despre ambiția ei profesională. Deși se poate lăuda cu o carieră de succes, artista a mărturisit că nu i s-a urcat faima la cap. 

Citeste si: Theo Rose, în postura de jurat într-un concurs muzical?! Ce spune despre propunere: „Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul”

„Nu am luat în serios vâlva care se întâmplă în jurul meu. Eu îmi trăiesc viața normal și fac exact ce trebuie să fac, doar că la următorul nivel. Nu am luat-o razna, nu ai de ce să o iei razna. Avem aceleași obiceiuri, facem aceleași lucruri, suntem toți oameni normali”,   a spus artista, în ură cu ceva timp.

Citește continuarea aici!