Stiri mondene

Theo Rose le răspunde celor care o critică pentru stilurile muzicale abordate: „Să știți că nu m-am îmbogățit”

Theo Rose le răspunde celor care o critică pentru stilurile muzicale abordate:
Theo Rose a explicat într-o emisiune tv de ce a ales să abordeze mai multe stiluri muzicale și nu s-a oprit doar la muzica ușoară.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară în acest moment și este profund recunoascătoare pentru succesul ei. În urma participării sale la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, succestul ei a fost unul inevitabil și mai mulți artiști s-au îngrămădit să colaboreze cu ea. Însă mulți dintre cei care și-au dorit o melodie alături de Theo Rose sunt cântăreți de muzică de petrecere, ceea ce a stârnit controversă. 

Artista a fost întrebată în comentarii de ce a ales să cânte alături de maneliști și a răspuns la această întrebare în cadrul unei emisiuni. 

„Am primit foarte multe comentarii că ce fac eu e un compromis și că fac asta pentru bani pentru că manelele generează bani. Să știe toată lumea că eu nu m-am îmbogățit de pe urma manelelor. Să știți că în industria asta e mai greu că se împart banii la multe persoane și la tine mai ajunge ce mai rămâne și vreau să le spun că nu a fost un compromis, ba din contră, a fost o provocare.  A fost o provocare să fac toate inflexiunile cu vocea pe care lăutarii le fac.  Și dacă pot să o fac bine, de ce nu aș face”, a explicat Theo Rose. 

Theo Rose nu are o problemă să se asocieze cu maneliștii

Un alt lucru care i-a fost reproșat artistei a fost acela că se asociază cu maneliștii, fapt care, din nou, nu o deranjează deloc pe Theo Rose. Artista consideră că și oamenii care cântă acest stil muzical trebuie apreciat, mai ales că cele mai multe dintre versuri sunt desprinse din viața reală. 

„Eu nu am o problemă nici cu asocierile. Că mulți zic că mă asociez cu maneliștii. Dar ce sunt maneliștii? Suntem omeni cu toții, nu putem discuta modul de interpretare, atâta timp cât mesajul e corect scris, din punct de vedere gramatical, e cu profunziume. Suntem copii care au fost prin școli, au învățat, au citit o carte, o poezie, adică am resurse și au trăit lucruri și le place să scrie în piese ce au trăit. Și ne folosim de lucurile astea, chiar dacă linia melodică e balcanică, avem grijă să punem acolo o chestie reală care să ne emoționeze pe noi mai întâi de toate”, a declarat Theo Rose.