Stiri mondene

Theo Rose a apelat la ajutorul fanilor: ”Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”. Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose se confruntă în continuare cu probleme specifice femeilor gravide. Cântăreața le-a cerut sfatul fanilor săi de pe rețelele sociale într-o problemă delicată.

Theo Rose își ține fanii aproape cu fiecare moment nou care se întâmplă în viața ei, mai ales de când a rămas însărcinată. În urmă cu câteva săptămâni, artista a avut niște probleme destul de grave pe care și le-a rezolvat cu ajutorul perfuziilor, însă de această dată vedeta s-a confruntat cu altfel de ”neplăceri”. Este vorba despre celebrele pofte, pe care toate femeile însărcinate le au în această perioadă.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Recent, Theo Rose a avut poftă de un corn cu gem sau de un ștrudel cu vișine. Cum artista se afla la filmările pentru serialul ”Clanul” și nu găsea nicăieri prin împrejurimi ceea ce își dorea cu ardoare, le-a cerut ajutorul fanilor săi de pe rețelele sociale. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”și-a întrebat comunitatea din mediul online de unde ar putea avea parte de preparate de acest tip care să fie proaspete. 

Citește și: Theo Rose bănuiește cine ar fi dat pontul despre relația ei cu Anghel Damian: „Am pe lângă mine am oameni care mă vând”

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat.

Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

 Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi au făcut marele anunț într-un mod cu totul special. Au organizat o petrecere, unde le-au fost aproape oamenii dragi. Artista a fost cea care a împărtășit pe Instagram un video cu momentul în care au aflat sexul copilului.

Citește și: Theo Rose, întâlnire surprinzătoare cu un fan: „Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin ca să fie fericiți”

De data asta, aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose în dreptul unui video prin intermediul căruia a oferit fericita veste că va avea un băiețel.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Citește continuarea aici.