Stiri mondene

De unde a plecat vestea că Theo Rose e însărcinată? Artista a spus totul: „Îmi era foarte rău și nu am putut să onorez o cântare”

De unde a plecat vestea că Theo Rose e însărcinată? Artista a spus totul: „Îmi era foarte rău și nu am putut să onorez o cântare”
De unde a plecat vestea că Theo Rose e însărcinată  [Sursa foto: Captură YouTube]
Theo Rose a dezvăluit de unde s-a dus vestea că ea este însărcinată, deși ea nu a spus absolut nimic public.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes fenomanl în plan profestional, iar 2023 vine cu o mare bucurie pentru ea. Artista este însărcinată cu Anghel Damian. Vestea a venit dintr-o dată și la început, mulți nici nu au crezut că ar putea fi adevarat. Invitată în cadrul unui podcast, artista a dezvăluit de unde s-a aflat, de fapt, marea veste. 

Citește și: Theo Rose, declarații sincere despre despărțirea de Alex Leonte: „Am trecut prin faze dureroase”

Theo Rose, despre motivul pentru care părinții ei au oferit declarații despre sarcină înaintea ei: „Ar fi strigat în gura mare”

În momentul în care s-a răspândit vestea că Theo Rose este însărcinată, ea nu a oferit nicio declarație. Părinții ei, în schimb, au fost cei care au confirmat.  

„Nici nu ai cum să le pui căluș. Ce voiai să le zic? Ei sunt cei mai fericiți. Când le-am spus au fost extraordinar de bucuroși. Pentru ei e cea mai mare bucurie. Trece timpul, ei îmbătrânesc. Când i-au sunat, au fost bucuroși să spună, ar fi strigat în gura mare: E gravidă, avem nepot. Nu puteam să le interzic”, a declarat Theo Rose. 

De unde a plecat vestea că Theo Rose e însărcinată? Artista a spus totul: „Îmi era foarte rău și nu am putut să onorez o cântare”
De unde a plecat vestea că Theo Rose e însărcinată[Sursa foto: Captură YouTube]

Însă vestea inițială, crede ea, a fost aflată de la un organizator al unui eveniment. Pentru că artista nu a mai putut ajunge la eveniment, a fost nevoită să dovedească că e într-adevăr însărcinată și nu poate zbura, evenimentul fiind în Belgia. 

„De unde a pornit toată chestia asta cu sarcina. Îmi era foarte rău și nu am putut să onorez o cântare și am sunat cu o săptămână înainte și am anunțat. Au sunat managerii mei și au spus: ea este în starea asta, ea nu va putea să zboare. Organizatorul respectiv a renunțat un pic ciudat și a trebuit să o demonstrăm. Am sunat la doctor și am zis: Te rog frumos, dă-mi ce trebuie ca să trimit oamenilor că altfel vor să zică că încurs evenimente. Și mă rog, am trimis dovada și de acolo a fost foarte ușor. Îți dai seama, spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știu și unul dintre ei necunoscut. Îți dai seama că a ieșit pe stradă, mi-am asumat că o să se afle. A fost un pic ciudat că nu aveam confirmarea că totul e ok. Dar am trecut și peste asta. Oamenii s-au bucurat pentru mine”, a mai declarat Theo Rose.