Stiri mondene

Theo Rose, întâmplare neașteptată într-un mall din București. Cum a reacționat artista când a auzit bârfele despre ea și Anghel Damian: ”Mi-a luat toată viața la rând”

Theo Rose, întâmplare neașteptată într-un mall din Capitală
Theo Rose și Anghel Damian [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a mărturisit că a auzit un grup de oameni care vorbeau despre ea și relația cu iubitul său. Artista a reacționat pe loc.

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Artista este însărcinată și așteaptă primul său copil, alături de Anghel Damian. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și regizorul au ales să fie destul de discreți în ceea ce privește viața lor personală, mai ales după ce vestea că vor deveni părinți s-a aflat în mediul public fără voia lor. De-a lungul timpului, cântăreața a reușit să formeze o comunitate numeroasă de fani care o susțin și o apreciază.

Totuși, există și persoane care nu o simpatizează, iar de curând cântăreața le-a povestit celor care o urmăresc o întâmplare stânjenitoare într-un mall din Capitală, imediat după ce a ieșit din sala de cinema.

Citește și: Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

„În fața mea, era un grup de trei oameni, o doamnă și doi domni trecuți de 45 de ani, ea cu o geantă scumpă, unul chelios, ăla mai chelios se uita mai atent la panou și eram atentă că sigur zice ceva. Mergeam în spatele lor, dar eu oricum eram atentă acolo că sigur începea discuția despre mine și omul a întrebat: „Cine e fata asta?(...) Și a început ea: „Asta…îți spun eu cine-i asta”.

Dacă nu mi-a luat toată viața la rând. A zis de Anghel că e regizor, ea e cu regizorul. Regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el. Spunea de parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr, așa zicea. Și a zis că înainte am fost cu nepotul lui Nea Mărin, dar urât. Râdeam în spatele lor și omul ăla făcea urât”,  a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose, întâmplare neașteptată într-un mall din Capitală
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, surprinsă de cum au reacționat oamenii: ” Nu-i place de mine, dar a stat să vadă ce fac”

Theo Rose a mai povestit că nu se aștepta ca oamenii să reacționeze așa și să îi ia viața la „puricat”. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a spus că a ascult conversația celor trei oameni până la final, iar atunci când s-au intersectat, i-a salutat, dându-le, astfel, de înțeles că a auzit bârfele despre ea.

Theo Rose, întâmplare neașteptată într-un mall din Capitală
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose se confruntă cu noi problemele în sarcină: ”Au devenit greu de răbdat” Ce a pățit artista

„Anghel nu prea înțelegea că nu prea aude bine și eu nu puteam să îi traduc în timp real, că eram atentă și trebuia să ascult ce spun, să citesc pe buzele lor. Eram pe scările rulante și coboram, iar într-un minut și jumătate, femeia a zis tot ce a citit despre mine. Nu-i place, dar a stat să vadă ce fac. Și am stat și i-am salutat. Să se simtă prost. Trebuie să avem grijă de cine vorbim, că poate să fie chiar în spatele nostru și e la modul cel mai serios” a mai spus artista.