Stiri mondene

Theo Rose, primele imagini în care se vede bine burtica de gravidă. Cântăreața radiază de fericire

Theo Rose a postat primele imagini cu burtica de gravidă
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose și-a luat marea comunitate de care se bucură în mediul online prin surprindere și a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a afișat artista?!

Theo Rose, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, se bucură de o mare comunitate de urmăritori în mediul online, astfel că zilnic împărtășește diferite momente din viața ei. Ba mai mult decât atât, nu ezită să le ofere informații cu privire la sarcina ei și despre cum evoluează lucrurile. Fanii sunt nerăbdători ca Theo Rose să le împărtășească momente din viața ei, astfel că recent artista le-a făcut o mare surpriză.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose își etalează burtica de gravidă

Deși s-a confruntat deja cu stările nepăcute ale primelor luni de sarcină, Theo Rose nu a luat pauză de la proiectele ei muzicale, cele de imagine sau cele actoricești. Astfel, pentru rolul pe care îl joacă într-un serial românesc, artista a ascuns cu succes sarcina cu ajutorul hainelor până acum. În urmă cu câteva momente, viitoarea mămică nici nu a mai încercat s-o ascundă și chiar s-a filmat și a postat momentul pe rețelele sociale.

Citește și: Theo Rose, noi imagini de la petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului. Cine a organizat totul: „Doar ei au făcut tot”

Pe InstaStories, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” apare îmbrăcată într-o rochie mulată, în culorile zebrei, care lasă la vedere burtica. Dacă judecăm după imagini, cântăreața a trecut deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Theo Rose,  primele imagini în care se vede bine burtica de gravidă
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose va deveni mamă peste câteva luni

Theo Rose este nerăbdătoare să își țină bebelușul din burtică în brațe, însă mai are câteva luni de așteptat până la momentul nașterii. Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, cea din prezent, când poartă în pântec rodul iubirii dintre ea și Anghel Damian. 

Citește și: Theo Rose, copleșită de gestul unor femei față de ea: "Nu le cunosc, e mare lucru că s-au gândit la mine și s-au gândit din banii lor!"

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și despre asta este anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, a declarat Theo Rose.