Stiri mondene

Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată
Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată [Sursa foto: Instagram]
După ce Theo Rose a confirmat sarcina, Anghel Damian a făcut primele declarații. Iată ce a declarat regizorul.

Theo Rose, pe numele ei adevărat Theodora Maria Diaconu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, iar acum cei doi vor deveni părinți, după doar patru luni de relație. Dacă în urmă cu o zi artista a preferat să păstreze tăcerea cu privire la sarcina ei, acum fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a postat un video la InstaSory prin care a confirmat faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară.

E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții',  a spus Theo Rose.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată
Theo Rose a confirmat că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Primele declarații ale lui Anghel Damian despre sarcina iubitei sale.

După ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată cu primul copil, regizorul serialului ”Clanul” a făcut primele declarații referitoare la sarcina iubitei sale.

Citește și: Raluca Diaconu, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat sarcina: „Una dintre cele mai fericite zile a fost asta!”

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian, pentru protv.ro.

Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată
Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Atât colegii de breaslă, cât și familia i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți. Părinții vedetei au oferit primele declarații despre cum se simt în postura de viitori bunici. Tatăl artistei a menționat că Theo Rose  este prima fiică din familia lor care îi va face bunici.

Citește și: Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale: ”Asta e împlinirea noastră”. Cum și-a anunțat artista părinții că este însărcinată

„Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea”,  a declarat tatăl artistei.