Stiri mondene

Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa: ”Nu am cerut niciodată nimic”

Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa
Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa [Sursa foto: Captură YouTube]
Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa! Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Theo Rose, una dintre cele mai iubite artiste din România, se bucură de un succes colosal în industria muzicală. Frumoasa artistă a dat lovitura cu câteva hit-uri, care au ocupat doar primele locuri în trendingul românesc. În ultima perioadă, Theo Rose a făcut câteva colaborări neașteptate cu diferiți artiști din lumea muzicală, care au avut un adevărat succes. Cântăreața și-a impresionat fanii cu piese din mai multe genuri muzicale. Invitată în cadrul unui podcast, Theo Rose a vorbit deschis despre perioada copilăriei.

Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa
Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa[Sursa foto: Captură YouTube]

Theo Rose: ”Nu am încercat să forțez ce nu mi-a plăcut”

”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului. În schimb față de generațiile actuale, eu am fost un copil care nu a cerut niciodată nimic. Mie îmi rămâneau chestii de la frații mei, dar nu am cerut, asta mi-a spus și mama. Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc. În schimb, o singură dată s-a întâmplat o chestie care a îndepărtat limitele astea. Stăteam în fața televizorului și mă minunam când vedem o reclamă cu un ceas, dar de câte ori era reclama aia reacționam. Tata a văzut și într-o zi a venit poștașul cu un colet și am primit ceasul ăla. Am fost nedespărțită de el, În momentul ăla am înțeles că pot să am lucruri și nu este imposibil.(...) Cu chestia asta m-am gândit că aș putea ajunge și eu la televizor.

Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa
Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa[Sursa foto: Captură YouTube]

La școală am fost un copil bun și nu am încercat să forțez ce nu mi-a plăcut. Dacă nu îmi plăcea ceva nu învățam. Îmi asumam chestia asta! Mama și tata și-au dorit mult cu școala, în ceea ce privește notele, dar nu m-au forțat. De exemplu, la Română și Matematică îmi făceam treaba, dar era Desenul unde nu eram talentată. Mama a văzut asta, profesorii nu prea mă înțelegeau, stătea mama până la 3 dimineața și îmi picta. Am fost susținută de părinți”, a spus Theo Rose.