Stiri mondene

Theo Rose, despre începuturile carierei sale! Cine a ajutat-o pe artistă în momentele dificile: ”A tras greul cu mine”

Theo Rose, despre începuturile carierei muzicale
Theo Rose, despre începuturile carierei muzicale [Sursa foto: Captură YouTube]
Theo Rose a făcut dezvăluiri neștiute despre începuturile carierei în industria muzicală. Uite ce confesiuni a făcut fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”!

Theo Rose este una dintre cele mai puternice și bune voci ale României! De-a lungul timpului, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a trecut de la muzică populară, la muzică ușoară și apoi la manele, dovedind că este o artistă completă și capabilă de a se adapta oricărui gen muzical. Colaborările sale muzicale cu diferiți artiști consacrați i-au adus faima, fiind urmărită de mii de fani pe rețelele sociale.

Invitată în cadrul unui podcast, Theo Rose a vorbit despre cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică și cine a îndemnat-o să urmeze această carieră. 

Theo Rose, despre începuturile carierei muzicale
Theo Rose, despre începuturile carierei muzicale[Sursa foto: Captură YouTube]

Theo Rose: ”F iind și la țară nici nu aveai prea multe variante”  

”La vârsta de 4 ani am început să cochetez cu muzica. Țin minte exact momentul când mama și sora mea au constatat că am voce și că sunt talentată. Stăteam în pat, iar sora mea cânta deja, ea a început de la vârsta de 16 ani, nu a fost un copil susținut în direcția asta, fiind și la țară nici nu aveai prea multe variante.(...) Într-o dimineață m-am trezit cântând și fredonam o piesă de muzică populară, iar mama și sora mea au reacționat pentru că am cântat corect. Ulterior, am fost îndrumată de sora mea și de profesorii de canto din zonă. Am fost la câteva concursuri de muzică populară, am luat niște premii 2 și 3, au primit și părinții mei confirmarea că este ceva cu mine. Am făcut parte din ansamblul folcloric și cântam la zilele comunelor. Eram peste tot acolo! 

Am participat la ”Ploaia Steluțelor”, o emisiune de la TVR, era un fel de ”Te cunosc de Undeva”. Atunci eu am interpretat-o pe Ioana Radu, un personaj greu. La una dintre preselecții era un domn care mi-a zis dacă știu să cânt ceva din muzică ușoară, după ce am interpretat o piesă mi-a zis ca pe viitor să cânt muzică ușoară pentru că am față de așa ceva. Când am plecat de acolo, am aflat că acel domn era marele Valeriu Lazarov. După am început să studiez muzică ușoară acasă, fiind ajutată de sora mea. Ea a tras greul cu mine.(...) În școala generală studiam 3-4 ore niște piese grele. Am mers la concursuri și am început să iau trofee”, a spus Theo Rose.