Stiri mondene

Theo Rose, despre „conflictul” pe care l-a avut în plină zi cu Anghel Damian: "Am avut un moment de paranoia". Ce s-a întâmplat, de fapt

Theo Rose, prima reacție după presupusa ceartă cu Anghel Damian
Theo Rose 
Theo Rose a oferit primele declarații despre „conflictul” cu Anghel Damian. Cu o sinceritate debordantă și fără nicio reținere, artista a explicat care a fost, de fapt, adevărul!

În timp ce Theo Rose a așteptat în mașină, Anghel Damian a fost suprins de fotoreporterii cancan.ro când a intrat în casa Liei Bugnar, apoi i-a plimbat câinele. Iar la scurt timp, au apărut imagini în care părea că Theo Rose se răzbună. După ce au plecat de la un restaurant, artista părea că îl împinge pe regizor. Fosta concurentă de la ''Bravo, ai stil! Celebrities" a ținut să clarifice lucrurile și să le spună fanilor că nu este vorba despre vreo ceartă reală sau despărțire, așa cum s-a speculat.

Artista a spus că la mijloc nu era vorba despre nimic rău, ci doar un episod de 'alintare și prosteală', așa cum i-a zis ea. 

"Zice de noi la TV că ne-am bătut pe stradă. Mamă! Mor! A plecat Anghel să plătească nota. Ea era plătită, dar s-a dus el să o și ducă băieților. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate, el dispăruse.

Si cum mă prostesc așa și mă alint, m-am supărat așa și i-am zis că o să conduc eu. El nu și nu și l-am îmbrâncit să se dea că o să conduc eu. El na, să mă protejeze, să nu mă lovesc, etc.
Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când m-am urcat în mașină, am și zis: 'Ce ar fi când m-am îmbrâncit fix acum așa să mă pozeze și să dea, cine știe ce, că ne-am bătut în stradă.'
De ce mi-a fost frică de aia n-am scăpat. De acum încolo trebuie să am grijă, merg și urât, stau și cocoșată, multe greșeli într-un video."
, a povestit Theo Rose.

Theo Rose, prima reacție după presupusa ceartă cu Anghel Damian
Theo Rose

Citește și: Lia Bugnar, reacție neașteptată când a fost întrebată de Theo Rose: "Nu dispare". Ce a putut să spună despre iubita lui Anghel Damian

Alina Petre, coach emoțional, despre momentul tensionat dintre Theo Rose și Anghel Damian

Recent, Alina Petre, coach emoțional, a comentat pe baza imaginilor surprinse de sursa menționată mai sus, în care Theo Rose și iubitul ei apar într-un moment de tensiune, ea refuzându-i partenerului gesturile tandre. Specialista spune că este vorba despre un comportament agresiv din partea cântăreței, survenit din lipsa de comunicare.

Citește și: Theo Rose, avertizări dure din partea medicilor. Cu ce riscuri s-ar putea confrunta artista la naștere: "Trebuie să iau în calcul și varianta asta. Să nu punem pe nimeni în pericol"

„Din păcate, e un comportament agresiv care vine din partea unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că ea este supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină, care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de  leoaică, care își apără puiul. Dar pe de altă parte, nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.