Stiri mondene

Cum arăta Theo Rose la 18 ani?! Artista a făcut publică o fotografie de la majorat

Cum arăta Theo Rose la 18 ani
Theo Rose le-a arătat fanilor din mediul online cum a arătat ea în ziua în care a împlinit 18 ani.

Theo Rose răspunde cu bucurie provocărilor din online din partea fanilor, așa că nu se jenează să posteze fotografii în diverse ipostaze. Sinceritatea este una dintre principalele calități ale artistei și nu se sfiiește să demonstreze asta ori de câte ori are ocazia. 

Citeste si: Theo Rose a vorbit în exclusivitate despre experiența Bravo, ai stil! Celebrities! "A trebuit să țin pasul cu niște fete..."

Cum arăta Theo Rose la 18 ani

Theo Rose s-a bătut în marea finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” cu Alexandra Ungureanu pentru marele trofeu al competiției, ceea ce ne demonstrează că are stil și i-a cucerit pe jurați, dar și pe fanii din fața micilor ecrane, care au votat-o într-un număr foarte mare. Artista este într-o strânsă legătură cu fanii ei și le împărtășește diverse întâmplări din viața ei. 

Theo Rose le-a arătat fanilor cum a fost îmbrăcată la majorat

Recent, artista a fost provocată de către fani să le arate o fotografie de la majoratul ei. Așa că Theo s-a conformat imediat și a pus o fotografie cu ea, machiată, aranjată și îmbrăcată într-o rochie albă care îi punea silueta în evidență. 

Cum arăta Theo Rose la 18 ani

Imediat după ce a pus fotografia la InstaStory, Theo a revenit cu o completare și a spus, amuzată, că în fotografie pare că are sâni doar pentru că a apelat la un sutien cu foarte mult push up