Lansări muzicale

The Motans a lansat „Vara în care m-ai găsit”

The Motans a lansat „Vara în care m-ai găsit”
The Motans a lansat „Vara în care m-ai găsit” [Sursa foto: Captură YouTube]
The Motans vine cu o nouă piesă pentru fanii săi, iar Denis Roabeș i-a provocat pe fanii săi să facă videoclipuri și pe Tik Tok cu această piesă.

The Montas și Pax au lansat hitul verii „Vara în care m-ai găsit”, însoțit de un videoclip, realizat de către Loops Production, regizorul fiind Tranda. Piesa a fost compusă de PAX și Denis Roabeș, producția finală fiind semnată de talentatul producător PAX. Videoclipul piesei a fost filmat în aproprierea mării, iar în ceea ce privește atmosfera clipului, aceasta este autentică și reală. 

„M-am bucurat enorm să lucrez cu bunul meu prieten, Denis. Piesa este rezultatul unor sesiuni intense în care tot ce ne-am dorit a fost să reușim să transmitem oamenilor bucuria verii, a nopților petrecute alături de

prieteni și a răsăritului de soare de la mare unde uiți de toate grijile și te bucuri de prezent.", a spus PAX.

The Motans a lansat „Vara în care m-ai găsit”
The Motans a lansat „Vara în care m-ai găsit”[Sursa foto: Captură YouTube]

„A fost o reală plăcere să lucrez cu PAX pentru această piesă. Când aveam sesiunile de studio ne-am dat seama că vrem să lucrăm la o piesă care să transmită oamenilor fix starea noastră de bine pe care o avem atunci când ne vedem. Și cum poți să te simți mai bine dacă nu în zilele de vară, cu prietenii, în drum spre mare.", a spus Denis.

Videoclip: Pax și The Motans- Vara în care m-ai găsit