Stiri

EXCLUSIV! Denis de la The Motans vorbește pentru prima dată despre iubita sa: „Este insula mea”

The Motans
The Motans [Sursa foto: Captură YouTube]
Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a făcut declarații emoționante despre iubita sa în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

The Motans este unul dintre cei la îndrăgiți artiști din România și are o carieră pentru care a muncit extrem de mult. A plecat de acasă unde a muncit în primă fază ca ospătar și ușor, ușor, a luat drumul muzicii, drum care a fost sub ochii lui încă din fașă, dar pe care l-a descoperit mai târziu. Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a fost invitatul lui Radu Țibulcă în podcast-ul „Vin de o poveste”, unde a vorbit despre copilăria sa, năzbâtiile pe care le făcea, moartea tatălui său, dar și despre iubita sa Bianca, femeia despre care vorbește foarte puțin

de obicei. 

Denis de la The Motans, declarații emoționante despre iubita sa, Bianca. Cum s-au cunoscut cei doi?! 

Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, The Motans a vorbit deschis despre începuturile relației cu iubita lui, Bianca. Dacă până acum și-a ținut povestea de iubirea departe de ochii curioșilor, ei bine, de data aceasta, îndrăgitul artist a decis să povestească cu lux de amănunte cum s-au cunoscut și cum a evoluat  relația lor. 

The Motans și Radu Țibulcă
The Motans și Radu Țibulcă[Sursa foto: Captură YouTube]

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă.  Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a spus Denis de la The Motans.