Lansări muzicale

The Different Class a lansat o sesiune acustică -"Live in the Eden Garden", disponibilă pe YouTube și pe toate platformele de streaming

The Different Class a lansat o sesiune acustică -Live in the Eden Garden
Membrii formației „The Different Class” au lansat sesiunea acustică "Live in the Eden Garden". Uite cât de bine sună!

Timișorenii de la „The Different Class” au lansat o sesiune acustică, intitulată „Live in the Eden Garden”. Evenimentul este disponibil atât pe YouTube, cât și pe toate platformele de streaming. Formația este formată din Cris Paul (voce și chitară), Seian Scorobete (Bas) și Julia Kocis (tobe).

" The Different Class- Live in the Eden Garden" a apărut în urma dorinței de a descompune la esență piesele din repertoriul nostru. Am încercat să transmitem un mesaj simplificat, cuvintele, inflexiunile și nuanțele find importante. Eden există și lucrul acesta pentru noi reprezintă 'a state of mind', o starea de creație, emoție și bucuria dezvoltării unui sunet, modelarea și propagarea unui mesaj în aglomeratul peisaj muzical contemporan. Am vrut să transformăm piesele și să privim cu alți ochi The Different Class, nu doar sa reproducem variantele electrice ale pieselor cu o chitara acustica în mână.

The Different Class a lansat o sesiune acustică -

Îi mulțumim cu această ocazie lui Flavius Retea de la Methadone Skies pentru cei doi ani în care a cântat cu noi, timp în care și-a adus spiritul și mult input creativ în The Different Class. Doi ani în care și-a expus vocea în The Different Class, atât la propriu cât și la figurat. Scânteia acestui format MTV Unplugged în trei a fost chiar un moment în care, împreuna cu el, la sala de repetitii, am simțit doar să cântăm, un moment în care am vrut doar să armonizăm melodiile ce se pot produce din voci și chitară. O nouă abordare, pragmatică, dezbrăcată de infinitele opțiuni din zona tehnică la care putem apela.", a spus  The Different Class.

The Different Class- Live In The Eden Garden