Stiri

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti: Spectacolele în aer liber vor fi reluate din 10 august

Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti : Spectacolele în aer liber vor fi reluate din 10 august
Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti : Spectacolele în aer liber vor fi reluate din 10 august
Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” Bucureşti anunţă că din 10 august va relua spectacolele în aer liber, la Sala Amfiteatru.

Din 10 august, Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti va relua spectacolele în aer liber, la Sala Amfiteatru, fiind singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru, prevăzută cu dotări profesioniste moderne. Conform organizatorilor, prima reprezentaţie este a spectacolului de muzică şi poezie "Aş vrea să îţi spun..." cu Marius Bodochi, Alexandru Atanasiu şi Lucian Maxim, de la ora 21.00.

"Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol şi timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui şi nici rambursarea costului biletului", avertizează TNB. 

Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti : Spectacolele în aer liber vor fi reluate din 10 august
Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti : Spectacolele în aer liber vor fi reluate din 10 august[Sursa foto: Florin Ghioaca/ TNB]

Filme premiate la TIFF 2021, prezentate în premieră pe ecranele din Capitală

În luna august, la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti publicul va putea vedea spectacole de teatru și dans, prezentate în parteneriat cu teatre independente și de stat, filme selecționate și premiate la TIFF 2021, prezentate în premieră pe ecranele din București.

Pentru programul spectacolelor din luna august, biletele sunt puse în vânzare exclusiv online pe platforma mystage.ro şi pe tnb.ro/ro/bilete-online. 

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri -  https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru