Stiri

Ţeapă de 2 miliarde de dolari! Sylvester Stallone, tras pe sfoară de producătorul filmelor "Rocky"? "Îmi mănâncă sufletul, aş vrea să le las ceva copiilor mei"

Ţeapă de 2 miliarde de dolari! Sylvester Stallone, tras pe sfoară de producătorul filmelor Rocky Îmi mănâncă sufletul, aş vrea să le las ceva copiilor mei
[Sursa foto: Facebook ]
Sylvester Stallone îl acuză pe producătorul filmelor "Rocky" că l-a înşelat în privinţa drepturilor comerciale ale francizei.

Este război mare la Hollywood, între Sylvester Stallone şi producătorul filmelor "Rocky", Irwin Winkler. Cei doi au lucrat împreună atât la cele şase pelicule din seria "Rocky", cât şi la cele trei spin-off-uri "Creed".

Sylvester Stallone îşi cere drepturile pentru filmele "Rocky"

Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, a scris o postare dură pe rețelele de socializare despre faptul că a fost înșelat de producătorul Irwin Winkler cu privire la drepturile asupra filmelor Rocky.

Stallone, care a scris scenariul pentru Rocky și a jucat rolul boxerului din cele șase filme Rocky, precum și în filmele Creed, nu deține drepturile asupra celebrului său personaj.  

Ţeapă de 2 miliarde de dolari! Sylvester Stallone, tras pe sfoară de producătorul filmelor Rocky Îmi mănâncă sufletul, aş vrea să le las ceva copiilor mei

"Un portret foarte măgulitor al marelui producător Rocky/Creed, Irwin Winkler, de la unul dintre cei mai mari artiști ai țării. De asemenea, după ce Irwin a controlat Rocky timp de peste 47 de ani, iar acum Creed, aș vrea să primesc măcar puțin din ceea ce mi-a mai rămas din drepturile mele înapoi, înainte de a le da mai departe copiilor tăi.

Cred că ar fi un gest corect din partea acestui domn de 93 de ani"
, a scris Stallone, în descrierea unei fotografii groteşti care îl demonizează pe Irwin.

Filmele "Rocky" şi "Creed" au avut încasări de peste 2 miliarde de dolari. "Acesta este un subiect dureros care îmi mănâncă sufletul, pentru că am vrut să las ceva de la Rocky pentru copiii mei", a mai scris actorul.

"Rocky", printre cele mai de succes francize din istorie

Primul film din seria "Rocky" a avut premiera în 1976 şi a avut un succes enorm. Pelicula a primin nouă nominalizări la Oscar, câştigând trei premii. După trei ani a fost lansat "Rocky II", iar în 1982 a avut loc premiera filmului "Rocky III". "Rocky IV" a apărut în 1985, "Rocky V" în 1990, iar "Rocky Balboa" în 2006. 

Povestea a continuat cu un spin-off. "Creed" a avut premiera în 2015, iar "Creed II" în 2018. În luna noiembrie a acestui an va fi lansat şi cel de-al treilea film al seriei, "Creed III".