Lansări muzicale

Taylor Swift se pregătește să lanseze cel de-al 10-lea album de studio - "Midnights"

Taylor Swift lansează
  Taylor Swift lansează "Midnights" [Sursa foto: Instagram]
Taylor Swift revine în atenția fanilor cu ”Midnights", cel de-al 10-lea album de studio.

Anunțul a fost făcut în timpul discursului de la MTV Video Music Awards, când artista a acceptat un premiu pentru videoclipul anului. Ulteror, Taylor Swift și-a actualizat și platformele de socializare cu detalii despre cel de-al zecea album din cariera sa. Noul material vine după "Folklore" și "Evermore", ambele având lansări surpriză, la cinci luni distanță, în 2020. 

Taylor Swift lansează "Midnights"
Taylor Swift lansează "Midnights"[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ed Sheeran și Taylor Swift au lansat „The Joker And The Queen”- Versurile piesei aici

„[Midnights] este o colecție de muzică scrisă în miez de noapte, o călătorie printre terori și vise dulci. Momentele de anxietate și demonii cu care ne confruntăm. Pentru noi toți care ne-am tot frământat și am decis să ținem lumina aprinsă și să mergem să căutăm- în speranța că, poate, în cel de-al doisprezecelea ceas...ne vom găsi pe noi înșine" , este o parte din descrierea albumului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Când apare albumul?

Taylor Swift a dezvăluit data lansării  la MTV VMA: vineri, 21 octombrie 2022. Probabil va fi o lansare la miezul nopții, ca și celelalte lucrări ale ei anterioare, mai ales având în vedere omonim. Fanii au subliniat că 21 octombrie 2022 este întâmplător ziua de naștere a lui Kim Kardashian.

Taylor Swift lansează "Midnights"
Taylor Swift lansează "Midnights"[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Taylor Swift a lansat albumul "Red (Taylor's Version)": ”Este prima dată când veți putea asculta toate cele 30 de piese”

Artista nu a distribuit încă o listă de melodii, doar că albumul va conține un total de 13 melodii noi. În timpul anunțului albumului ei la miezul nopții, Taylor Swift a oferit câteva detalii despre ce vor fi: „Miezul nopților, poveștile a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele, vor apărea pe 21 octombrie. Ne întâlnim la miezul nopții”

La sfârșitul anului trecut, Taylor Swift a prezentat publicului o nouă versiune a albumului "Red", pe care artista îl prezenta publicului pentru prima oară în 2012.