Stiri

Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York! Studenții vor învăța despre cariera artistei și impactul cultural pe care îl are muzica sa

Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York!
Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York! [Sursa foto: Instagram]
Cariera lui Taylor Swift și impactul cultural pe care îl are muzica sa vor fi studiate de studenții de la o facultate din New York. Avem detalii în articol!

Cariera impresionantă a lui Taylor Swift și impactul cultural sunt acum studiate de studenții care participă la Institutul Clive Davis de la Universitatea din New York. În cadrul unui curs ce a debutat pe 26 ianuarie și se va încheia pe 9 martie, studenții vor avea ocazia să învețe despre cariera artistei și impactul cultural pe care muzica sa îl are asupra publicului.

Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York!
Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York![Sursa foto: Instagram]

„Am acoperit subiecte despre cariera lui Taylor Swift de când mi-am început cariera ca jurnalist în urmă cu 10 ani, deși eram un super fan de și mai mult timp.

Este o mare onoare să pot împărtăși cunoștințele mele cu un grup de studenți" , este o parte din declarația oferită de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publicației Rolling Stone.

Citeste si: Taylor Swift a lansat albumul "Red (Taylor's Version)": ”Este prima dată când veți putea asculta toate cele 30 de piese”

În descrierea cursului se menționează faptul că,  cariera lui Swift  va fi examinată din perspectiva politică și culturală. 

Prin lecturi, prelegeri și multe altele, clasa se adâncește în analize ale culturii și politicii adolescenței în muzica pop, fandom, studii media, albul și puterea în legătură cu imaginea ei și cu imaginile celor care au precedat și au reușit.  

Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York!
Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York![Sursa foto: Instagram]

Taylor Swift, invitată să țină un discurs în fața clasei

De asemenea, președintele Institutului de Muzică Înregistrată Clive Davis, Jason King, a declarat pentru Variety că introducerea unui curs despre Taylor Swift a fost „ o nerăbdare” și că ideea i-a fost propusă inițial de Brittany Spanos. Conform

surselor, Taylor Swift a fost invitată să țină un discurs în fața clasei. Momentan, artista nu a confirmat participarea!

Citeste si: Taylor Swift a lansat piesa „I Bet You Think About Me”

Taylor Swift a intrat pe scena muzicii country în 2006, după lansarea primei sale piese Tim McGraw. Până în prezent, artista lansat nouă albume de studio. Cele mai recente sunt "folklore" și" Evermore", ambele lansate în 2020.