Stiri

Tatăl Robertei, mesaj dur pentru mama lui Vlad Pascu ”Sfidează moartea fiicei mele”

Tatăl Robertei
Tatăl Robertei, reacție dură după ce au apărut senogramele cu mama criminalului [Sursa foto: Facebook]
Tatăl Robertei, una dintre victimele lui Vlad Pascu, a transmis un mesaj dur pentru mama tânărului criminal.

Vlad Pascu a distrus două familii, după ce a condus drogat și a ucis doi tineri în satul 2 Mai din Constanța. Familiile victimelor sunt îngenuncheate de durere și își plâng în continuare morții. 

Tatăl Robertei, mesaj sfâșietor pentru mama lui Vlad Pascu ”Îmi vreau copilul înapoi”

După apariția stenogramelore în care o vizează pe Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a ucis două persoane, în 2 Mai, tată Robertei, una dintre victimele tragicului accident, a transmis un mesaj dur  pentru mama adolescentului

care i-a ucis fiica.

"În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.   De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească.(..) 

Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul. Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebii, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o.
Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou. Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada.
",
a spus tatăl Robertei, pentru Antena 3 CNN.

Mama lui Vlad Pascu
Mama lui Vlad Pascu a șantajat martorii din dosar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia de la 2 Mai, și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Femeia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul în care este cercetat fiul său

”Îmi vreau copilul înapoi”

Răzvan Dragomir a mai precizat că părinții și poliția din zonă poartă o parte din vină pentru moartea copiilor și cere ca cei responsabili să fie trași la răspundere, inclusiv polițiștii care l-au protejat pe agresor.

"Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult. Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri. Să plătescă și polițiștii care l-au protejat. Despre protecție nu vorbește nimeni.", a mai spus tatăl Robertei.

Citește și: Cine este tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai? Declarații șocante