Stiri

„Survivor Romania” va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Survivor Romania va fi difuzat de joi până duminică de la 20:00
Survivor Romania va fi difuzat de joi până duminică de la 20:00 [Sursa foto: Arhiva ]
Vesti despre cel mai antrenant si autentic reality al momentului, urmarit de milioane de fani din intreaga tara

Incepand din aceasta saptamana, reality-ul fenomen “Survivor Romania” va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! De joi, 21 ianuarie, concurentii celor doua echipe, Faimosii si Razboinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, si isi vor testa limitele psihice si fizice, atat pe traseele sportive dificile, cat si in jungla dominicana. 

S-a modificat grila de programe Kanal D. Survivor se va difuza de joi până duminică

Aflati in jungla, in mijlocul pustietatii, Faimosii si Razboinicii vor avea de infruntat conditii dure; acestia vor fi nevoiti sa isi procure singuri hrana, sa isi construiasca adapost si, in acelasi timp, sa se impuna ca o echipa cu cele mai bune strategii, in confruntarile sportive, pentru recompensele atat de necesare, cat si pentru imunitate in fata eliminarilor. Inca de la lansare, “Survivor Romania” i-a cucerit pe telespectatori, show-ul inregistrand audiente uriase si pozitionand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile.

Inscrisi in aceasta cursa autentica a supravietuirii, la “Survivor Romania”, concurentii trebuie sa dea dovada de stapanire de sine, forta fizica si mentala, dar si de tact si indemanare, pentru a putea iesi invingatori din fiecare joc. In urma jocurilor de protectie si a consiliilor de eliminare, de saptamana anterioara, Faimoasa Amna a fost prima concurenta care a parasit competitia. Si Razboinicul Lucian a parasit competitia “Suvivor Romania”, in urma unei accidentari la genunchi, in cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Survivor Romania va fi difuzat de joi până duminică de la 20:00
Survivor Romania va fi difuzat de joi până duminică de la 20:00[Sursa foto: Arhiva ]

Spectacolul unic al supravietuirii, “Survivor Romania”, prezentat de Daniel Pavel si urmarit de milioane de fani in fiecare editie, va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea aduce pe micile ecrane, in fiecare editie, jocuri spectaculoase, dar si momente pline de tensiune si suspans, bucurie si dezamagire, teama si adrenalina, stari prin care trec Faimosii si Razboinicii.

Astfel, reamintim componenta Echipei Faimosilor, dupa prima eliminare: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Nu pierdeti “Survivor Romania”, cel mai antrenant si spectaculos reality televizat, de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!