Stiri mondene

Motivul pentru care Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană

Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană
Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană [Sursa foto: Facebook]
Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România, dar cu toate acestea nu s-a întors încă în țară. Care este motivul?

Amna a părăsit competiția Survivor România în urma nominalizărilor Faimoșilor, dar și în urma votului publicului care a ales să țină cont de decizia ei și să o trimită acasă la familia ei de care îi este dor.

Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană
Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană[Sursa foto: Facebook]

Cu toate că Amna a fost eliminată duminică din competiția care se duce în Republica Dominicană artista nu a plecat încă acasă. Ieri își anunța fanii că abia ieșise din spital și că abia așteaptă să plece acasă.

Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană
Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram]

„A venit momentul să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am primit-o din partea voastră la Survivor. După cum știți, am ieșit din competiție, dar ce nu știți e că starea mea de sănătate nu a fost tocmai ok până astăzi. Astăzi am ieșit din spital și sunt bine și de-abia aștept să ajung acasă și să-mi strâng copilul în brațe și să-mi reiau activitatea. Am cunoscut oameni minunați, Survivor a fost o experiență super super tare, doar că unii nu sunt la fel de puternici ca ceilalți, așa că e bine să ne oprim când nu mai putem. În dreapta mea este Lucian”, a transmis Amna ieri pe rețelele de socializare. 

De ce Amna încă este în Republica Dominicană. Le-a mărturisit fanilor motivul real 

Cu toate că îl menționează mereu pe copilul ei David, artista nu a plecat încă acasă și asta pentru că medicii i-au recomnat să mai stea câteva zile să se recupereze înainte de a zbura spre casă. Artista nu a menționat afecțiunea de care suferă, dar a ținut să-i mulțumească medicului care a descoperit-o.

Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană
Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram]

„Nu plec încă spre țară pentru că sunt sub un tratament și organismul meu nu poate suporta în momentul de față atâtea ore de zbor. Mai stau câteva zile până când mă voi pune pe picioare suficient de mult pentru a putea face această călătorie și să mă întorc la familia mea de care îmi este foarte dor. Vreau să mulțumesc unor oameni care au fost în spatele meu în tot timpul acesta în care mi-a fost foarte greu. Echipa Survivor este o adevărată familie și am câștogat niște oameni minunați în viața mea”, a spus Amna ieri, pe Insta-story.