Stiri mondene

Sărbătoare în familia prezentatorului Survivor România, Daniel Pavel. Fiul lui a împlinit 16 ani

Daniel Pavel
Daniel Pavel [Sursa foto: arhiva]
Prezentatorul „Survivor Romania” a trăit ieri clipe de fericire de ziua fiului sau care a împlinit ieri 16 ani.

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor Romania 2021” a trecut ieri prin momente cu totul speciale, e ziua fiului sau, Antoniu. Chiar daca cei doi traiesc acum pe continente diferite, tehnologia le permite sa sarbatoareasca impreuna!

Daniel Pavel și fiul său au petrecut pe continente separate 

Daniel Pavel ne-a spus, in exclusivitate, cum vor petrece ziua lui Antoniu.

Daniel Pavel
Daniel Pavel [Sursa foto: arhiva]

„Astazi, 17 ianuarie, de Sf. Antonie cel Mare, este ziua in care, in urma cu 16 ani, am fost binecuvant cu venirea pe lume a fiului meu. Chiar daca suntem departe anul acesta, gratie tehnologiior moderne, voi fi impreuna cu el si mama lui, si vom celebra. EI isi va comanda de la restaurantul lui preferat ceva- asta daca nu se va razgandi, in ultima clipa, spre favorita lui pizza (are voie, si-a facut circuitul de forta saptamanala-).
Ii doresc fiului meu sa fie prezent, alert, atent la energiile care misca lumile, cea de afara si cea din noi. Si sa fie copil inca! Si sa continue sa fie cel mai bun spadasin, pistolar si explorator din jocurile lui video, unde e multiplu medaliat.
De cand am inceput aventura “Survivor Romania”, asemeni, sunt convins, foarte multor copii si adolescenti, si el doreste sa faca trasee asemenatoare cu cele in care lupta Faimosii si Razboinicii. Dupa difuzarea episoadelor,  discutam pe indelete si e foarte interesat de autodepasirea limitelor”, ne-a spus ieri, emotionat, Daniel Pavel.