Stiri mondene

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici: „Ai decăzut de când a plecat Musty”

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici
Mellina a suferit o decădere în ultima perioadă la Survivor România, iar acest lucru a fost observat atât de fanii emisiuni cât și de colegii din tabăra ei.

Mellina traversează o perioadă mai grea în tabăra Războinicilor de la Survivor România, iar asta s-a văzut mai ales pe traseu. Pe Mellina nu au mai putut-o numi colegii ei „Furnicuța” pentru că nu a mai adus punctele de care aveau nevoie pentru a câștiga jocurile. În seara de joi, 1 aprilie, după ce Războinicii au pierdut jocul de recompensă, au decis că este timpul să aibă o discuție cu Mellina și să-i spună că trebuie să facă o schimbare. Cel care a deschis subiectul a fost Starlin. 

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici

„Mi-am dat seama că în ultima perioadă ai arătat exact cum ești tu. Nu ești deloc reală. Nu-mi place asta, arăți o față și apoi ești alta. Când cineva vrea să-ți spună ceva, nu neapărat rău, tu ai tendința să contrezi extrem de urât”, i-a spus  Starlin. 

Războinicii consideră că Mellina a decăzut psihic după plecarea lui Musty

Relația apropiată dintre Musty și Mellina era deja cunoscută de restul concurenților și aceștia au mai observat și că Războinica nu a mai fost la fel de când Musty a părăsit competiția. 

Sorin: Te-ai schimbat în mai rău. Din momentul în care a plecat Musty, tu ai decăzut.

Mellina a început să plângă după discuția cu Războinicii, cel mai mult fiind afectată de acuzațiile conform căreia ea ar mânca prea mult și prea des. Starlin a fost cel care i-a reproșat că de fiecare dată când cineva întreabă dacă vrea ceva de mâncare Mellina este prima care ridică mâna. 

Mellina: Colegii mei au venit cu niște discuții la mine. Unele surprinzătoare, altele pe care le știam de la Maria. Mi-a fost prea mult foame la începutul lunii. Niciodată nu am luat pâinea de la gura cuiva. Eu mă duc în fiecare zi și iau 30-40 de cocoși. Mă bucur foarte mult că mi-au zis ce au avut de zis pentru că acum înțeleg de ce nu mă puteam apropia de niciunul.

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici

Starlin: Tu ești prima care iese când e vorba de mâncare

Sindy: Ai vorbit foarte urât de mine. Te-ai comportat foarte urât cu mine

Mellina: Îmi pare rău, atunci eram nervoasă.

Sorin: Consider că Mellina este decăzută psihic și de asta nu mai poate aduce puncte. Este deconcentrată.

Mellina: Eu personal, poate pun ceva presiune pe mine pentru că simt că trebuie să-mi merit locul aici. Poate am avut tăria de a mă putea ridica de mai multe ori.