Stiri mondene

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici: „Ai decăzut de când a plecat Musty”

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici
Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici [Sursa foto: Captură YouTube]
Mellina a suferit o decădere în ultima perioadă la Survivor România, iar acest lucru a fost observat atât de fanii emisiuni cât și de colegii din tabăra ei.

Mellina traversează o perioadă mai grea în tabăra Războinicilor de la Survivor România, iar asta s-a văzut mai ales pe traseu. Pe Mellina nu au mai putut-o numi colegii ei „Furnicuța” pentru că nu a mai adus punctele de care aveau nevoie pentru a câștiga jocurile. În seara de joi, 1 aprilie, după ce Războinicii au pierdut jocul de recompensă, au decis că este timpul să aibă o discuție cu Mellina și să-i spună că trebuie să facă o schimbare.

Cel care a deschis subiectul a fost Starlin. 

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici
Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mi-am dat seama că în ultima perioadă ai arătat exact cum ești tu. Nu ești deloc reală. Nu-mi place asta, arăți o față și apoi ești alta. Când cineva vrea să-ți spună ceva, nu neapărat rău, tu ai tendința să contrezi extrem de urât”, i-a spus  Starlin. 

Războinicii consideră că Mellina a decăzut psihic după plecarea lui Musty

Relația apropiată dintre Musty și Mellina era deja cunoscută de restul concurenților și aceștia au mai observat și că Războinica nu a mai fost la fel de când Musty a părăsit competiția. 

Sorin: Te-ai schimbat în mai rău. Din momentul în care a plecat Musty, tu ai decăzut.

Mellina a început să plângă după discuția cu Războinicii, cel mai mult fiind afectată de acuzațiile conform căreia ea ar mânca prea mult și prea des.

Starlin a fost cel care i-a reproșat că de fiecare dată când cineva întreabă dacă vrea ceva de mâncare Mellina este prima care ridică mâna. 

Mellina: Colegii mei au venit cu niște discuții la mine. Unele surprinzătoare, altele pe care le știam de la Maria. Mi-a fost prea mult foame la începutul lunii. Niciodată nu am luat pâinea de la gura cuiva. Eu mă duc în fiecare zi și iau 30-40 de cocoși. Mă bucur foarte mult că mi-au zis ce au avut de zis pentru că acum înțeleg de ce nu mă puteam apropia de niciunul.

Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici
Mellina, pusă la zid de colegii ei Războinici[Sursa foto: Captură YouTube]

Starlin: Tu ești prima care iese când e vorba de mâncare

Sindy: Ai vorbit foarte urât de mine. Te-ai comportat foarte urât cu mine

Mellina: Îmi pare rău, atunci eram nervoasă.

Sorin: Consider că Mellina este decăzută psihic și de asta nu mai poate aduce puncte. Este deconcentrată.

Mellina: Eu personal, poate pun ceva presiune pe mine pentru că simt că trebuie să-mi merit locul aici. Poate am avut tăria de a mă putea ridica de mai multe ori.