Stiri mondene

Maria Hîngu de la Survivor România a ajuns în România! I s-a făcut galerie în aeroport

Maria Hîngu de la Survivor România a ajuns în România! I s-a făcut galerie în aeroport
Maria, Războinica de la Survivor România, a ajuns acasă joi seara. Prietenele care au așteptat-o la aeroport i-au făcut o galerie pe cinste.

Maria Hîngu a ajuns acasă din Republica Dominicană și a făcut primele declarații despre experiența prin care a trecut la Survivor România. Războinica le-a mulțumit fanilor ei pentru toată susținerea pe care a avut-o și a dezvăluit care va fi primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă. În plus, Maria a mai spus și cine crede ea că vor ajunge în finala Survivor România.

„Așa cum văd eu vibe-ul și tot ce se întâmplă, ca să fiu foarte sinceră, Andrei și Sindy vor ajunge în finală. Eu aș vrea alte persoane, dar așa văd eu lucrurile. Și Albert va cădea în plasa pe care o întind oamenii pe care ne urăsc pe noi și ne zic familia de șerpi. Eu oricum sunt mama șerpilor.

Primul lucru pe care îl voi face, dacă prietenii mei sunt foarte reali și chiar mi-au făcut cocos..voi mânca cocos sau salam cu pâine, să îi simt gustul. Vă iubesc din suflet și mulțumesc mult că ați văzut în mine exact omul care sunt. Am fost acolo eu și m-am întors eu. Nu o să fie niciun fel de schimbare la mine”, a declarat Războinica Maria în aeroport. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)