Stiri mondene

Survivor | Momente tensionate între Georgiana Lupu și Musty Camara. Concurenta a sărit la bătaie

Georgiana Lupu și Musty Camara s-au luat la bătaie
Competiția Survivor a început de doar câteva zile și deja au apărut divergențe în tabere. În tabăra Războinicilor a fost un scanal monstru pe insulă.

Georgiana Lupu de la Survivor a explodat aseară și a fost cât pe ce să se ia la bătaie cu Musty Camara. Concurenta nu se simte în largul ei în competiție alături de ceilalți colegi Războinici și crede că toți sunt împotriva ei.

Situația a scăpat de sub control în momentul în care Georgiana a auzit că Musty a pomenit de tatăl ei pe care nu îl cunoaște. Georgiana și-a ieșit din fire și a fost nevoie de intervenția celorlați colegi pentru a nu se lua la bătaie cu Musty.

Georgiana Lupu și Musty Camara s-au luat la bătaie

Fetele: Ai probleme

Georgiana Lupu: Sunteți mână în mână împotriva mea.

Musty: Tu ai cerut lanterna pentru a vedea dacă e o insectă acolo!
Georgiana Lupu: Nu zbiera

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Georgiana Lupu: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata

Musty: Am vârsta să îți fiu tată am zis

Medina: Du-te-n p*** mea

Georgiana (către Medina):  Unde să mă duc!? Ia zi? Unde să mă duc. Continuați să mă bârfiți în continuare

Georgiana Lupu și Musty Camara s-au luat la bătaie

Maria: Nu te bârfim că nu ai nicio valoare

Povestea de viață impresionantă a Georgianei Lupu de la Survivor 

Georgiana Lupu, Războinica de la Survivor, are o poveste de viață cu adevărat impresionantă pe care a dezvîluit-o în cadrul unui concurs de umor.

Tânăra din tabăra Războinicilor are doar 23 de ani și s-a născut la închisoare.

Georgiana Lupu

„Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo", a spus mama ei într-o intervenție în cadrul unei emisiuni.

Nu și-a cunoscut niciodată tatăl, știe doar că ar fi din Congo, dar cu toate acestea, tânăra spune că îl iubește. A trăit în mai multe centre de plasament și nimeni nu a vrut să o adopte, iar pe mama ei a cunscut-o la vâsta de opt ani. Atunci când a găsit-o Georgiana a vrut să-l găsească și pe tatăl ei, însă s-a lovit de refuzul vehement al mamei sale.

„Nu este în România, nu ştiu nimic eu. Nici ea nu trebuie să știe nimic. Au fost ani. Au trecut anii. L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă”, a spus mama Georgianei.

Cu toate că a avut un trai greu și a fost trimisă de la un centru de plasamament la altul, concurenta de la Survivor și-a depășit condiția și a devenit campioană națională la bob și vicecampioană la atletism. La atletism cele mai bune performanțe ale ei au fost 12,34 secunde la proba de alergare 100 de metri, precum și 5,08 metri la săritura în lungime, informează GSP.