Stiri mondene

Survivor | Cine este fata pe care nu o poate uita Jador? Se va înfiripa o relație între el și Alexandra Stan?!

Bogdan Mocanu, despre Jador - Survivor
Bogdan Mocanu, despre Jador - Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]
Bogdan Mocanu, prietenu lui Jador, a dat detalii despre situația sentimentală a lui Jador.

Bogdan Mocanu, un prieten apropiat al lui Jador a spus despre concurentul de la Survivor că într-adevăr s-a dus în Dominicană pentru a uita de o fată, însă el este de părere că experiența asta nu va face decât să i se accentueze dorul. 

Jador - Survivor
Jador - Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]

„Experiența Survivor este exact ce-i trebuie lui Ionuț (n. red. Jador) pentru că îi ponderează exact stările pe care le-a trăit în ultimul an după atâta succes.

Și cred că Jador este ceea ce le trebuie Faimoșilor să adune cât mai multe puncte pentru că după cum ați văzut cum se mișcă pe acolo pe Insula aia, cam el e baza. S-a dus acolo să se mai unească cu natura, cu pământul cu oamenii”, a declarat prietenul lui Jador în cadrul unei emisiuni

Jador ar putea face cuplu cu Alexandra Stan?! 

Bogdan Mocanu a spus că Jador s-a dus la Survivor să uite o fostă iubită, cel mai probabil fiind vorba de Georgiana, fata despre care s-a tot vorbit în trecut. 

„Scopul lui principal era să uite de o fată. Așa mi-a zis când a plecat. Are o fată la care se gândește mai mult și l-a cam marcat și a rămas cu gândul acolo.

Și îl înțeleg. Eu i-am spus că atunci când se va întoarce acasă va ateriza direct în brațele ei și experiența asta nu o să-l ajute deloc din punctul ăsta de vedere. El spune că se va întoarce acasă și va fi curățat. Acum, să-l așteptăm acasă și să vedem”, a spus Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador. 

Bogdan Mocanu, despre Jador - Survivor
Bogdan Mocanu, despre Jador - Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]

„I-am zis: Dacă te prind acasă cu Alexandra Stan...”, a mai supus Bogdan Mocanu, având în vedere că Jador s-a apropiat de Alexandra Stan și s-a văzut acest lucru și într-un vlog pe care artista l-a postat pe rețelele de socializare.

„Și mie mi-a mai zis de Alexandra, golanul, dar acolo trebuie să fie relații doar așa... fără relații intime. Nu are cum să țină” (n.red. relația), a mai declarat Bogdan Mocanu. 

Jador - Survivor
Jador - Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]

Prietenul lui Jador a mai spus că în cazul în care s-ar înfiripa ceva între Jador și Alexandra Stan, cel mai probabil ar fi vorba de sindromul Stockholm, acel moment când victima se îndrăgostește de răpitor. La Survivor nu poate fi vorba de vreo răpire, însă ce vrea să insinueze Bogdan e că cei doi s-ar putea apropia doar pentru că stau pe acea insulă din Dominicană și li se pare că se atrag.