Stiri

Surse de la Palatul Buckingham confirmă faptul că a existat violența fizică între Prințul William și Kate Middleton

Surse de la Palatul Buckingham confirmă faptul că a existat violența fizică între Prințul William și Kate Middleton
Căsătoria dintre Prințul William și Kate Middleton [Sursa foto: Hepta]
Căsătoria dintre Prințul William și Kate Middleton este, fără îndoială, una dintre cele mai populare și urmărite la nivel mondial.

Odată cu încoronarea mult așteptată a Regelui Carol programată pentru 6 mai 2023, Palatul Buckingham pare să fie în plină desfășurare- cu toată lumea ocupată, grăbindu-se și încercând să organizeze rapid întregul eveniment. Aparent, Prințul și Prințesa de Wales au o nemulțumire cu privire la marele eveniment.

Imaginea lor în cadrul familiei regale britanice reprezintă viitorul coroanei și tot ceea ce vine la pachet cu titlul de rege.


Cu toate acestea, ca în toate căsniciile, nimic nu e perfect. Tom Quinn, un fost angajat al Palatului Buckingham, susține că cei doi au avut o serie de întâlniri în care chiar s-au agresat verbal unul pe celălalt.

Quinn a declarat că Prințul și Prințesa de Wales sunt „îngrijorați” că s-ar pune prea multă presiune pe tânărul George dacă i se va cere să își asume un rol sau o sarcină importantă la încoronarea bunicului său.

Se pare că există o „mică dispută” între patru pereți.

„Am auzit de la sursele mele că există o mică dispută referitoare la faptul că George ar trebui să joace un rol mai formal”, a spus Quinn. El a adăugat: „Am auzit că William și Kate sunt îngrijorați că va fi prea mult pentru el.”

Quinn a explicat apoi că prințul William și Kate Middleton ar fi comparat rolul lui George la încoronarea regelui cu „modul în care William și Harry au fost uneori obligați să participe la ocazii formale la care nu ar fi trebuit să participe – cel

mai cunoscut eveniment de acest gen fiind înmormântarea mamei lor și mersul în spatele sicriului ei la o vârstă fragedă”.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fiica în California. Lilibet a fost prezentată pentru prima dată cu titlul de prințesă

Căsătoria dintre Prințul William și Kate Middleton[Sursa foto: Hepta]

„O mulțime de oameni au criticat acest lucru și au spus că a fost un lucru oribil să pui doi băieți atât de tineri, și mai ales pe Harry, să facă acest lucru”, a spus Quinn despre rolurile care le-au fost atribuite lui William și Harry la înmormântarea mamei
lor, prințesa Diana, în 1997.

A existat violența fizică între Prințul William și Kate Middleton

Citește și: Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au primit invitația la încoronarea Regelui Charles de pe 6 mai: "Nu se vor emite detalii dacă cei doi vor merge sau nu"

Fostul angajat regal a publicat cartea „Tinerețea de aur: o poveste intimă a creșterii în familia regală“, iar acolo a dezvăluit situații necunoscute ale căsătoriei care, fără îndoială, ar putea fi asemănătoare multor cupluri care trăiesc acest tip de conflicte.

Scriitorul povestește lupte violente și abuz fizic, agresiuni verbale și aruncare reciprocă de obiecte. „Nu totul este lapte și miere, au certuri groaznice în care se aruncă cu lucruri”, a povestit el în cartea sa.