Stiri mondene

Problemele se țin lanț de Oana Matache! Sora Deliei abia reușește să plătească chiria. Cum a reacționat Gina Matache când a auzit că fiica ei se confruntă cu probleme financiare

 Problemele se țin lanț de Oana Matache
Oana Matache
Oana Matache nu trece prin momente tocmai plăcute în această perioadă. Sora Deliei este într-un impas financiar, care nu îi mai permite să-și plătească nici chiria.

Situația Oanei Matache se înrăutățește pe zi ce trece și a început să fie pusă la colț din ce în ce mai mult. Până acum Oana se ocupa de concertele Deliei, fiind booking-managerul ei, dar de când locuiește cu noul iubit, nu mai merge cu ea la evenimente. Ca urmare, nici banii nu mai intră în cont. Pe de altă parte, fostul soț al Oanei, Răzvan, are grijă doar de întreținerea copiilor, Jessica și Bogdan.

„Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?! Mai multe detalii despre acest subiect o să scriu pe pagină mea de socializare”, a declarat Gina Matache, în exclusivitate, pentru  CANCAN.RO

 Gina Matache
Gina Matache

Citește și: „Aici semănați foarte bine cu Radu Siffredi”. Fotografia publicată recent de Gina Matache a stârnit un val de controverse. Cum a reacționat mama Deliei

Gina Matache l-a ironizat pe Radu, iubitul fiicei sale, Oana: "Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici”

Gina Matache și-a exprimat recent dezaprobarea față de iubitul fiicei sale, pe care nu îl găsește potrivit pentru ea și, cu atât mai puțin, pentru cei doi copii ai săi, care stau cu ei. Iată ce spune mama Deliei și a Oanei despre Radu Siffredi.

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează!  E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie”,  a scris Gina Matache în comentarii.

 Gina Matache
Gina Matache

Citește și: „Am făcut schimbări majore în viața mea”. Oana Matache, despre boala de care suferă de ani de zile. Cum i s-a schimbat viața artistei

Cei mai mulți urmăritori i-au înțeles îngrijorarea cu privire la noua relație a fiicei sale, dar au existat și internauți care au blamat-o, considerând că trebuie să-și sprijine fiica în orice circumstanțe.