Lansări muzicale

Surpriză uriașă pentru fani! Demi Lovato lansează primul său podcast

Surpriză uriașă pentru fani! Demi Lovato lansează primul său podcast
Demi Lovato [Sursa foto: Captură YouTube]
Demi Lovato se pregătește să lanseze primul său podcast „4D with Demi Lovato”.

Demi Lovato le-a făcut o mare surpriză fanilor! Vedeta de la Holywood a mărturisit că s-a decis să-și facă un podcast intitulat „4D with Demi Lovato”, urmând astfel exemplul altor vedete. Conform declarațiilor sale, artista a luat hotărârea de a-și face un podcast pentru a explora o serie de subiecte importante precum sănătatea mintală, activismul, drepturile LGBTQ, justiția, pozitivitatea corpului, arta și mediul înconjurător. Printre invitații speciali ai podcastului se numără și Alok, Glennon Doyle, Chelsea Handler, Jane Fonda și Jameela Jamil, alături de activiști, supraviețuitori, antreprenori și artiști. 

Surpriză uriașă pentru fani! Demi Lovato lansează primul său podcast
Demi Lovato[Sursa foto: Captură YouTube]

Demi Lovato: „Vreau să-i aduc pe ascultători cu mine pentru a învăța împreună de la experți” 

Podcast-ul „4D with Demi Lovato” va fi disponibil pe Apple Podcasts, Audacy și pe Spotify, iar în fiecare săptămână, în ziua de miercuri, cântăreața americană vine în atenția fanilor cu episoade noi. De asemenea, acesta nu este singurul proiect, Demi Lovato lucrează la o serie de patru episoade denumită "Unidentified with Demi Lovato". 

„A trăi în a cea de-a patra dimensiune înseamnă a exista în mod conștient atât în timp, cât și în spațiu, dar pentru mine înseamnă a purta conversații care transcend discursul tipic. Acesta este obiectivul meu cu acest podcast. Vreau să-i aduc pe ascultători cu mine pentru a învăța împreună de la experți și pentru a crea o discuție sănătoasă care, în cele din urmă, va duce la mai multă compasiune unul pentru celălalt", a declarat Demi Lovato.