Lansări muzicale

Demi Lovato a lansat videoclipul piesei „Dancing With The Devil”

Demi Lovato a lansat videoclipul piesei „Dancing With The Devil”
Demi Lovato a lansat un videoclip pentru piesa „Dancing With The Devil”. Numele melodiei este același cu cel al documentarului apărut luna aceasta.

În versurile melodiei „Dancing with the Devil” artista vorbește despre lupta cu alcoolul și cu drogurile, retrăind astfel un episod mai greu din viața ei. De asemenea, în documentarul care poartă același nume cu cel al piesei, Demi Lovato vorbește din perioada neagră din viața ei. 

„Am depășit o linie pe care nu o mai depășisem, în lumea adicției. E interesant că am avut nevoie de o perioadă de izolare pentru a trece peste acest episod traumatizant.

Nu mi-am luat niciodată suficient timp pentru a săpa adânc și a lucra la lucrurile care mă măcinau", povestește Demi Lovato în primul episod al documentarului „Dancing with the Devil", disponibil pe canalul de YouTube al artistei. 

Inițial, artista a lansat un video doar cu versuri pentru piesa „Dancing with the Devil". 

„Dancing with the devil” este și numele celui mai recent album al artistei. Ce spune despre piese 

Numele piesei care este și coloana sonoră a documentarului ei, este și numele albumului proaspăt lansat. Pe album se regăsesc 19 piese și spune despre ele că sunt cele mai intime și mai sincere piese pe care le-a lansat până acum. 

„Simt că acest album mă reprezintă așa cum niciun alt album nu a reușit să o facă până acum. Nu mi-am mai acordat niciodată atât de mult timp pentru a mă cunoaște. Simt că am evoluat atât de mult la nivel personal și spiritual, muzica mea reflectă cine sunt eu cu adevărat, cine încerc să fiu, ca artist. Simt că mă reprezintă cel mai bine, la nivel personal, ca om", a declarat Demi Lovato.