Stiri

Surpriză imensă pentru gameri. Diablo Immortal va fi lansat şi pe PC. Când va apărea noul joc

Surpriză imensă pentru gameri. Diablo Immortal va fi lansat şi pe PC. Când va apărea noul joc
[Sursa foto: Facebook ]
Blizzard Entertainment a anunţat că jocul Diablo Immortal va fi lansat şi în varianta pentru PC.

Iniţial, noul joc de la Blizzard Entertainment, Diablo Immortal a fost conceput doar pentru iOS şi Android, dar se pare că până la urmă a fost creată şi varianta pentru PC. Şi aceasta nu este singura surpriză.

Când va fi lansat Diablo Immortal pentru PC, iOS şi Android

A trecut multă vreme de când nu mai apăruse nicio veste legată de noul joc Diablo Immortal. Blizzard

Entertainment a venit însă cu marele anunţ, în urmă cu câteva zile. Noul Diablo va fi lansat pe 2 iunie şi va fi disponibil în Google Play pentru Android, în App Store pentru iOS, dar şi în varianta pentru PC.

"Demonii din Burning Hells sunt gata să fie uciși în cel mai amplu joc Diablo pe care Blizzard l-a lansat vreodată. Fiind primul joc Blizzard conceput de la zero pentru mobil, a fost important pentru noi să oferim o experiență demnă de această franciză, așa că am făcut multe teste, am încorporat o mulțime de feedback și am creat un joc pe care suntem foarte încântați să îl împărtășim cu jucătorii. Așteptăm cu nerăbdare să dezlănțuim această nouă intrare epică în franciza Diablo", a declarat Mike Ybarra, preşedintele Blizzard Entertainment.

Surpriză imensă pentru gameri. Diablo Immortal va fi lansat şi pe PC. Când va apărea noul joc

Acţiunea din Diablo Immortal are loc după evenimentele din Diablo II: Lord of Destruction şi va adopta modelul de MMORPG free-to-play. În plus, Diablo Immortal va avea gameplay cross-platform, dar și cross-progression, pentru ca jucătorii să îşi sincronizeze progresul pe toate platformele compatibile. Pe PC, jocul va oferi suport pentru tastatură și controller. 

Diablo este una dintre cele mai de succes francize de gaming din istorie, primul joc fiind lansat în 1997, de Blizzard Entertainment. Diablo Immortal este al patrulea joc al francizei, după Diablo, Diablo II şi Diablo III. Diablo IV este în plan, dar încă nu se cunosc foarte multe despre această versiune.

Citeste si: Care sunt ultimele noutăţi în materie de gaming?