Stiri

Top jocuri pentru PC care vor fi lansate în 2022

Top jocuri pentru PC care vor fi lansate în 2022
[Sursa foto: Top jocuri pentru PC care vor fi lansate în 2022]
2022 va fi un an bun pentru fanii jocurilor pentru PC. Iată care sunt noutăţile anului!

 Am alcătuit o listă cu cele mai importante jocuri pentru PC care vor apărea în 2022. Iar topul nu arată deloc rău. 

Top jocuri pentru PC care vor fi lansate în 2022

Monster Hunter Rise

Acest joc va avea şi o variantă pentru PC, începând cu 12 ianuarie, aşadar Nintendo Switch nu va mai avea exclusivitate pentru acest titlu.

God of War

God of War a fost un real succes pe PS4, fiind lansat în 2018, iar din 14 ianuarie, jocul va fi disponibil şi pentru PC, cu suport DLSS.

Rainbow Six Extraction

Spre finalul acestei luni va apărea şi Rainbow Six Extraction, un joc creat de Ubisoft, în care jucătorii trebuie să lupte împreună împotriva unor extratereştri, denumiţi the Archaeans.

Dying Light 2

După mai multe amânări, Dying Light 2 va fi lansat la începutul lunii februarie. Primul joc al seriei a avut un succes foarte mare. Mulţi îl joacă şi acum, deşi au trecut şapte ani de la lansare.

Top jocuri pentru PC care vor fi lansate în 2022

Total War: Warhammer 3

După două jocuri care se bazau pe poveşti istorice, al treilea joc din universul Total War se concentrează pe lumea sci-fantasy.

Total War: Warhammer 3 va fi lansat pe 17 februarie.

GRID Legends

GRID Legends este primul joc care va apărea în acest an, pentru fanii maşinilor. Rămâne de văzut însă dacă va putea să rivalizeze cu Forza Motorsport sau Asseto Corsa. Jocul va fi lansat pe 24 februarie.

Marvel’s Midnight Suns

Jocul trebuia să apară în luna august a anului trecut, dar lansarea a fost amânată pentru a doua parte a acestui an. Fanii universului Marvel vor putea să îşi creeze propriul super erou în acest joc şi îl vor putea înzestra cu 40 de super puteri.

GhostWire: Tokyo

Un al joc interesant care va apărea în acest an este GhostWire: Tokyo. În acest joc va trebui să lupţi contra unei forţe supranaturale, care a pus stăpânire pe oraş.