Stiri

Surori gemene, căsătorite cu gemeni identici. Este surprinzător ce s-a aflat despre cei doi fii ai lor: „Situația este destul de ciudată”

gemeni
Povestea incredibilă a familiei Salyers [Sursa foto: Instagram]
Familia Salyers are o poveste care a făcut deja înconjurul lumii.

Gemenele Brittany și Briana Deane au crescut în Delaware, în Statele Unite ale Americii, iar cele două au avut întotdeauna același vis. Gemenele făceau totul împreuna și visau să se căsătorească cu frați gemeni și să petreacă la fel de mult timp.

Visul li s-a îndeplinit, iar în prezent cele două surori gemene identice care s-au căsătorit cu doi frați gemeni identici și locuiesc sub același acoperiș, în Statele Unite ale Americii.

Fiecare cuplu are câte un copil, născuți la câteva luni diferență. Sunt, deci, verișori, dar împărtășesc același bagaj genetic ca niște frați. Povestea lor a fost prezentată într-un articol publicat de „The Washington Post”.

„Situația este destul de ciudată, dar pentru noi pare foarte normală”, a declarat Briana, una dintre cele două surori gemene.

gemeni
Familia Salyers [Sursa foto: Instagram]

Verișorii sunt, de fapt, gemeni cuaternari

Cele două supluri s-au căsătorit în anul 2018, la un an de când s-au cunoscut. Briana, în vârstă de 35 de ani, este căsătorită cu Jeremy Salyers (38 de ani) și au un fiu, pe nume Jax. Sora sa geamănă, Brittany, este căsătorită cu celălalt frate geamăn, Josh, iar împreună au tot un fiu, Jett.

Citeste si: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere: „Cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte”

Toți locuiesc într-o casă din Bedford County, Virginia. Sunt obișnuiți să facă totul împreună, iar acest stil de viață este potrivit pentru fiecare în parte. Ei sunt la fel de apropiați chiar și în meseriile pe care le practică. Briana și Brittany sunt avocate și lucrează împreună, iar Jeremy și Josh au împreună aceeași afacere: sunt administratorii unei proprietăți unde se organizează nunți.

Primul copil născut a fost Jett, fiul lui Brittany și al lui Josh, la sfârșitul anului 2022. Câteva luni mai târziu s-a născut și Jax, băiețelul Brianei și al lui Jeremy. Cei doi sunt verișori, însă au același bagaj genetic precum frații și se numesc gemeni cuaternari.

„Fiecare dintre copii împarte cu mătușa lui la fel de multe gene ca și cu mama lui. Sunt verișori, dar din punct de vedere genetic, sunt frați”, a declarat dr. Alexandra Burt, profesor la Departamentul de Psihologie de la Michigan State University.

gemeni
Cuplurile s-au cunoscut în anul 2017 [Sursa foto: Instagram]

Cum s-au cunoscut cele două cupluri

Cele două cupluri s-au întâlnit în 2017, la Festivalul „Zilele Gemenilor” din Ohio. Ei au recunoscut că a fost o chimie instantă pentru fiecare partener în parte și de atunci au rămas de nedespărțit.

Cei doi frați locuiau în Tennessee și străbăteau mii de kilometri pentru a se întâlni cu iubitele lor. pe data de 2 februarie 2018, cei doi frați le-au cerut în căsătorie pe iubitele lor în același timp, iar Briana și Brittany au spus „Da” în același timp.

„Numai gemenii pot înțelege relația specială care există între noi”, a declarat Brittany. Familia Salyers începe să devină din ce în ce mai cunoscută pe rețelele de socializare. Pe pagina lor de Instagram au strâns o comunitate peste 200.000 de urmăritori.