Stiri mondene

Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”

Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”
Britney Spears  [Sursa foto: Facebook]
Britney Spears a făcut noi dezvăluiri despre tutela de 13 ani a tatălui ei. Artista a postat un videoclip pe care l-a șters apoi.

Britney Spears a postat în mediul online un videoclip de 22 de minute în care a vorbit despre modalitatea în care a trăit sub tutela tatălui ei. Artista a făcut acuzații grave la adresa familiei sale, însă la scurt timp de la postarea videoclipului, artista l-a șters, scrie People.  

Citeste si: Britney Spears, noi dezvăluiri despre cei 13 ani de tutelă exercitaţi de familia sa: „Ce naiba am făcut ca să merit asta?”

Britney Spears, acuzații directe la adresa familiei sale: „Împărtășesc asta pentru că vreau ca oamenii să știe că sunt doar om” 

Britney Spears a oferit o nouă perspectivă asupra realităților dureroase ale vieții sub tutela ei de 13 ani, într-un videoclip lung distribuit pe rețelele de socializare duminică. Cântăreața în vârstă de 40 de ani, a postat un videoclip de 22 de minute pe YouTube și Twitter care reflecta în mod deschis „trauma” de a fi fost forțată să lucreze și să petreacă timp într-o unitate de sănătate mintală sub degetul tatălui ei și le-a acuzat, de asemenea, și pe mama și

pe sora ei că au activat aspectele de control ale tutelei, care a fost încetată în noiembrie.

Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”
Britney Spears [Sursa foto: Facebook]

„Am fost speriată, ruptă, [și] împărtășesc asta pentru că vreau ca oamenii să știe că sunt doar om”, a spus Britney Spears în videoclip, care a fost postat printr-un link nelistat și ulterior șters. „Mă simt victimizată după aceste experiențe și cum pot să repar asta dacă nu vorbesc despre asta?”

În timp ce clipul a strâns sprijinul fanilor pe rețelele sociale pentru, a strâns și un răspuns din partea mamei ei, Lynne Spears, care i-a distribuit un mesaj fiicei ei pe Instagram duminică seara, alături de o fotografie alb-negru a perechii.

„Britney, toată viața ta am încercat tot posibilul să-ți susțin visele și dorințele!   Și, de asemenea, am încercat tot posibilul să te ajut să scapi de greutăți! Nu ți-am întors niciodată și nu voi întoarce niciodată spatele! Respingerea ta față de nenumăratele ori în care am zburat și apelurile mă fac să mă simt fără speranță! Am încercat totul. Te iubesc atât de mult, dar această discuție este doar pentru tine și pentru mine, ochi în ochi, în privat. ❤️🙏 ", a fost mesajul scris de mama cântăreței. 

Citeste si: „Un singur cuvânt: dureros” Britney Spears, acuzații grave la adresa mamei ei și a fostului soț

Spears a spus în clip că Lynne și sora ei Jamie Lynn Spears au închis ochii la dorințele vedetei de a fi îndepărtate din centrul de tratament, ceea ce a frustrat-o având în vedere că mișcarea Free Britney tocmai începuse să declanșeze.

„Lucrul care a făcut să fie cu adevărat confuz pentru mine este că acești oameni se luptă pe stradă pentru mine, dar sora mea și mama nu fac nimic”, a spus ea. „Pentru mine a fost ca și cum ar fi mințit în secret, sincer, că sunt cea rea. Altfel, de ce nu erau în fața ușii mele spunând: „Fetiță, hai în mașină, să mergem"?"

Iată mai multe dintre cele mai mari dezvăluiri din videoclipul lui Spears.

Începuturile Conservatorului

După ce a explicat că în sfârșit se afla într-un loc în care se simțea „puțin mai încrezătoare” și era gata să-și împărtășească experiențele, Spears a dezvăluit că tutela a început la scurt timp după ce ea a vorbit cu accent britanic unui medic care i-a prescris medicamentele.

Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”
Britney Spears [Sursa foto: Facebook]

„Trei zile mai târziu era o echipă [SWAT] în casa mea [și] trei elicoptere”, a spus ea. „Din nou, nimic nu avea sens. Literal, amploarea nebuniei mele a fost să mă urmăresc cu paparazzi, care este și astăzi unul dintre cele mai distractive lucruri pe care le-am făcut vreodată pentru a fi celebră, așa că nu știu ce a fost atât de dăunător în asta.”

Spears a susținut că roiurile de oameni din casa ei, inclusiv sute de paparazzi, au fost „premeditate” și „abuz pur”, deoarece ea nu avea nici droguri sau alcool la acea vreme.

După ce a petrecut două săptămâni în spital, vedeta a spus că a fost „complet traumatizată” – dar a fost forțată totuși să se întoarcă imediat la muncă. Proiectele care au urmat au inclus un de invitat la How I Met Your Mother și albumul Circus.