Stiri mondene

Ștefania, iubita lui Speak, detalii neștiute din viața sa! Artista a dezvăluit că a fost în depresie: „Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni”

Stefania a dezvăluit că a fost în depresie
Stefania a dezvăluit că a fost în depresie [Sursa foto: Instagram]
Ștefania a vorbit despre perioada când a fost în depresie. Cum a reușit artista să treacă peste momentul dificil din viața sa?!

Ștefania, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, și-a luat marea comunitate prin surprindere, spunând că a fost victima depresiei. Prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, vedeta și-a deschis sufletul și a recunoscut că în acele momente ajunsese să se izoleze și ținea legătura doar cu părinții ei. Cu toate că nu i-a fost ușor, logodnica lui Speak  a știut să se țină pe linia de plutire, motiv pentru care a început să se simtă mai bine din punct de vedere emoțional.

Stefania a  dezvăluit că a fost în depresie
Stefania a dezvăluit că a fost în depresie[Sursa foto: Instagram]

Da, am fost (nr. în depresie), o singură dată, acum mulți ani. Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu orice, vorbeam doar cu părinții mei. Mă obligam să dorm atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam.

Stefania a  dezvăluit că a fost în depresie
Stefania a dezvăluit că a fost în depresie[Sursa foto: Instagram]

Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze. Nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi să nu mănânc ceva obligat forțat. Ușor, ușor mi-am revenit și după acel episod am încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze ”, a spus Ștefania.

Stefania a  dezvăluit că a fost în depresie
Stefania a dezvăluit că a fost în depresie[Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc

Ștefania și Speak formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt spontani și naturali, iar asta s-a văzut și în modul inedit prin care Speak a cerut-o de soție. Au trecut doi ani de când cei doi s-au logodit, iar întrebarea de pe buzele fanilor este: ”Când va avea loc nunta?!”. 

Citeste si: Ștefania a lui Speak, celebră pe Times Square: „Mamă, tată, am reușit”

„Păi cu pandemia asta... la noi nu este vorba despre a semna un act, ci de a avea parte de momente unice. Și momentan trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, a spus Speak.

Citește continuarea aici!