Stiri mondene

Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc! Artistul, primele declarații: ”Nu este vorba despre a semna un act”

Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc
Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc [Sursa foto: Instagram]
Speak le-a mărturisit fanilor din mediul online adevăratul motiv pentru care el și Ștefania nu se căsătoresc. Uite despre ce este vorba!

Ștefania și Speak formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt spontani și naturali, iar asta s-a văzut și în modul inedit prin care Speak a cerut-o de soție pe Ștefania. Au trecut doi ani de când cei doi s-au logodit, iar întrebarea de pe buzele fanilor este: ”Când va avea loc nunta?!”. Recent, artistul a hotărât să-i scoată din dubii și să le satisfacă această curiozitate arzătoare, motiv pentru care a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram.

Un fan l-a întrebat de ce nu s-a căsătorit cu Ștefania încă, iar el a dezvăluit adevăratul motiv.

Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc
Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc[Sursa foto: Instagram]

„Păi cu pandemia asta... la noi nu este vorba despre a semna un act, ci de a avea parte de momente unice. Și momentan trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, a spus Speak.

Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc
Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc[Sursa foto: Instagram]
 

L-ar părăsi Ștefania pe Speak?!

O altă curiozitate venită din partea unui fan a fost referitoare la relația lui cu frumoasa artistă. Mai exact, un internaut a vrut să știe dacă Speak  s-a gândit la varianta în care Ștefania ar putea să-l părăsească. Având simțul umorului dezvoltat, cântărețul a oferit un răspuns pe măsură.

”Momentan nu cred că m-ar părăsi, dar cine știe, când o deveni o babă năzdrăvană ce gânduri va avea?!” ,   a răspuns Speak.