Stiri

Cine sunt, de fapt, Speak și Ștefania, și ce făceau înainte să devină cunoscuți

Cine sunt, de fapt, Speak și Ștefania, și ce făceau înainte să devină cunoscuți
Speak şi Ştefania
Speak şi Ştefania formează unul dintre cuplurile la modă în showbiz-ul românesc. Puţină lume ştie însă cine erau ei şi ce făceau înainte să cunoască celebritatea.

 Speak şi Ştefania sărbătoresc în luna aprilie patru ani de relaţie, povestea lor începând iniţial doar din punct de vedere profesional. Ştefania a apărut în videoclipul piesei "Libelula" a lui Speak, iar între cei doi s-a format repede o legătură. Au devenit şi mai cunoscuţi după ce au participat la emisiunea "Asia Express", iar acum formează un cuplu perfect, idolatrizat de foarte mulţi oameni. Speak, pe numele său real Ştefan Sprianu, are 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram, iar iubita are cu o sută de mii mai puţin.

Cine sunt, de fapt, Speak și Ștefania, și ce făceau înainte să devină cunoscuți
Speak şi Ştefania

Ce făceau Speak şi Ştefania înainte să devină cunoscuţi

 Puţină lume ştie, dar Ştefan a fost sportiv profesionist, până să împlinească 20 de ani. Cunoscutul cântăreţ a jucat baschet la CSS Bacău de la vârsta de 9 ani, dar a cochetat şi cu tenisul, atletismul şi înotul. "Eram talentat, am fost desemnat cel mai tehnic jucător de baschet al României la categoria Juniori 3.

Totuși, m-am lăsat pentru că am simțit că nu mai sunt perspective din punct de vedere sportiv. Am ales să mă duc în Iași la facultate și am jucat și acolo, însă am renunțat definitiv în momentul în care a trebuit să aduc bani de acasă"
, a declarat Speak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

 În perioada petrecută în Iaşi a început să cocheteze cu muzica, iar în 2009 a intrat în echipa HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley. Celebritatea a cunoscut-o însă din alte cauze, mai exact, după ce s-a aflat că are o relaţie cu Adelina Pestriţu. Cei doi păreau că formează cuplul perfect, dar despărţirea a venit subit. Se zvoneşte că Speak ar fi înşelat-o pe Adelina chiar cu Ştefania, dar informaţia nu a fost confirmată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

 În urmă cu cinci ani, Ştefania se concentra pe şcoală în Galaţi, oraşul său natal şi nu cunoscuse încă celebritatea. A învăţat la Liceul de Arte, iar marea ei pasiune a fost întotdeaun dansul. De aceea, în 2015 a decis să se mute la Bucureşti pentru a-şi urma visul, care s-a îndeplinit până la urmă. A lucrat cu cei mai cunoscuţi coregrafi şi a dansat în nenumărate videoclipuri, colaborând cu INNA, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe. Abia după ce l-a cunoscut pe Speak, Ştefania s-a lansat şi în muzică, iar piesa "Drinking about you" i-a adus şi o mai mare notorietate.