Lansări muzicale

Ştefan Bănică și Connect-R au lansat piesa „Cât Mi-e De Dor”

Ștefan Bănică feat. Connect-R - Cât mi-e de dor
Ștefan Bănică feat. Connect-R - Cât mi-e de dor [Sursa foto: Instagram]
Ştefan Bănică și Connect-R și-au unit vocile și au lansat piesa „Cât Mi-e De Dor”. Dă-i play aici și vezi cum sună cea mai fresh colaborare a momentului.

Ştefan Bănică a lansat single-ul „Cât mi-e de dor”, alături de Connect-R, cei doi artişti fiind responsabili şi de compoziţia melodiei.

Ştefan Bănică și Connect-R, colaborare inedită

"<<Cât mi-e de dor>> e un cântec care a venit lin, într-o după amiază. Și textul a venit imediat, dar cu o temă care m-a surprins la început. Parcă l-a dictat cineva. Eu, mai întâi, compun muzica, apoi scriu textul.

După ce am terminat cântecul și am ascultat vorbele, am simțit nevoia instinctiv de încă cineva care să împărtășească cu mine aceeași experiență, dar văzuta din punctul său de vedere. Și, uite așa, am ajuns la Connect-R, care a adus în cântec propria lui poveste. Ne-am înțeles perfect de la început și admir ceea ce face ca artist. A fost și o provocare pentru mine. Piesa, așa cum e orchestrată, mă scoate din zona mea de confort.
Sper să vă placă și să vă emoționeze. Este un cântec despre bunicii noștri. Cei care nu mai aveți bunici, să vă gândiți cu drag la ei, iar cei care sunteți norocoși și îi aveți, să vă bucurați și să-i prețuiți!"
, a declarat Ștefan Bănică.

"E o onoare să fiu pe o piesă cu Ștefan Bănică, e o confirmare a faptului că fac bine ceea ce fac.

Și anume, invitația lui e o confirmare. Mai cu seamă că e un subiect care m-a pus într-un grad de dificultate destul de ridicat, pentru că piesa vorbește despre bunici, iar eu nu am avut această experiență. Doar mi-am imaginat-o și, exact așa cum spun și pe piesă, i-am cunoscut doar din fotografii. Și cred că mai sunt oameni ca mine. Mă bucur mult că am putut să scriu pe piesa asta și că împart mesajul ăsta alături de o legenda vie, așa cum e Ștefan Bănică.",  a adăugat și Connect-R.