Lansări muzicale

Connect-R a lansat „Acasă”: „Cântecul pe care nu stiu daca-l pot canta vreodata”

Connect-R a lansat „Acasă”: „Cântecul pe care nu stiu daca-l pot canta vreodata”
Connect-R a lansat „Acasă”  [Sursa foto: Trăiește Muzica ]
Connect-R revine cu o melodie super emoționantă în care face dezvăluiri despre stările prin care a trecut pe parcursul vieții sale.

Connect-R revine în atenția fanilor săi cu o melodie cu un mesaj extrem de emoționant și profund. „Acasă” este o piesă de stare și cele mai multe dintre stările pe care artistul le-a pus pe muzică au fost trăite pe propria piele după cum a spus chiar el. 

Citeste si: Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi. Ce mesaj important le-a transmis artistul: „Viața trebuie să fie jumătate școală și jumătate vacanță”

Ce spune Connect-R despre piesa „Acasă”

„Daca mai poti schimba ceva in casnicia ta o poti face chiar acum! Daca ai incercat tot, incearca sa nu divortezi si de copil! El vede diferit lucrurile! Acasa nu e un camin, nici cladire, nici bucurie nici extaz! Acasa inseamna pace, inseamna o constiinta impacata! Esti soț, soție, esti parinte, esti copil, dar mai presus de toate esti Dragoste, iar copilul tau are nevoie de ea! De despartit nu v-ati despartit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego si fata de copilul tau! Pavel: 13: Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea” a scris Connect-R în dreptul piesei pe care a distribuit-o pe o rețea de socializare.